dr.div 0 #1 Публикувано 8 Септември, 2010 Здравейте колеги! Не съм предполагал че ще имам някога такъв въпрос, но отскоро съм собственик на Honda CRV 1999/147кс/ и опитвайки се да следя нивото на маслото на двигателя откривам, че няма на щеката отбелязана норма. Дзверя се като идиот и не намирам допустими граници като на всеки двигател. Тази сутрин на студен двигател нивото беше около 3см но не знам дали е нормално. Имам мануал, но реших да се допитам първо до вас. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #2 Отговорено 8 Септември, 2010 А няма ли 2 точки в долния край на щеката, които са на 1,5-2 см разстояние една от друга (или нещо подобно)?Обърши хубаво щеката и се загледай, не мога да повярвам, че може да има такъв дефект - да произведат щека без марка за min/max Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Silver Fox 6 #3 Отговорено 8 Септември, 2010 Няма min-max. Моята 1998 и тя е така. Има 2 дупчици в долния край. Те са мерилото min-max. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #4 Отговорено 8 Септември, 2010 Как да няма min-max като точно дупчиците са маркерите Я снимай тази щека да видим какво и липсва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dr.div 0 #5 Отговорено 8 Септември, 2010 ОК! Пак ще гледам ама никакви точки до сега не видях /може да се се изтрили/. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #6 Отговорено 8 Септември, 2010 Това са отвори не са точки и няма как да се изтрият, освен ако щеката ти не е оригиналната, а някакъв ментак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lubo_90 0 #7 Отговорено 8 Септември, 2010 (Редактирано) Тая щека... да я върнеш на автокъщата от кадето си я купил Редактирано 8 Септември, 2010 от Lubo_90 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dr.div 0 #8 Отговорено 10 Септември, 2010 Абе ще им я върна ама на друго място! Намерих дупките-оказаха се толкова трудно забележими, че сутринта в 6 часа когато ставам и меря маслото не съм ги видял. Благодаря и моля модератотите да заключат темата! Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове