Jump to content
dr.div

Ниво на масло Honda Crv

Recommended Posts

Здравейте колеги! Не съм предполагал че ще имам някога такъв въпрос, но отскоро съм собственик на Honda CRV 1999/147кс/ и опитвайки се да следя нивото на маслото на двигателя откривам, че няма на щеката отбелязана норма. Дзверя се като идиот и не намирам допустими граници като на всеки двигател. Тази сутрин на студен двигател нивото беше около 3см но не знам дали е нормално. Имам мануал, но реших да се допитам първо до вас. Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А няма ли 2 точки в долния край на щеката, които са на 1,5-2 см разстояние една от друга (или нещо подобно)?Обърши хубаво щеката и се загледай, не мога да повярвам, че може да има такъв дефект - да произведат щека без марка за min/max

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма min-max. Моята 1998 и тя е така. Има 2 дупчици в долния край. Те са мерилото min-max.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как да няма min-max като точно дупчиците са маркерите :dry:Я снимай тази щека да видим какво и липсва :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОК! Пак ще гледам ама никакви точки до сега не видях /може да се се изтрили/. Благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това са отвори не са точки и няма как да се изтрият, освен ако щеката ти не е оригиналната, а някакъв ментак :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая щека... да я върнеш на автокъщата от кадето си я купил :dry:

Редактирано от Lubo_90

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе ще им я върна ама на друго място! Намерих дупките-оказаха се толкова трудно забележими, че сутринта в 6 часа когато ставам и меря маслото не съм ги видял. Благодаря и моля модератотите да заключат темата! Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...