Guest d15b2 #1 Публикувано 1 Май, 2004 гледам по списания и из интернет доста обяви за това нещоneuspeed shortshifterима го и в ebay е не е neuspeed ама е за 10-15 долара. Знаете ли да има някакъв ефект от него? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #2 Отговорено 1 Май, 2004 Да ама лоста щи стане по-тежък! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #3 Отговорено 1 Май, 2004 Режеш лоста и става по-къс Моят е така - сигурно по-трудно се работи със скоростите, но аз не го усещам (поне като ми работи съединителя) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #4 Отговорено 3 Май, 2004 според мен тука идеята е другаиначе и аз сигурно ще го режа моя да си сменя топката за скоростите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamie #5 Отговорено 3 Май, 2004 според мен тука идеята е другаиначе и аз сигурно ще го режа моя да си сменя топката за скоростите Прави се не толкова с рязане на лоста колкото с една подложка (плочка) и удължен долен край - но зависи от модела на скоростната кутия вече ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове