eransun 2 #1 Публикувано 5 Септември, 2010 Здравейте .Обмислям покупка на Honda accord след ден, два и искам да ми помогнете с избора . Едната няма никакви забележки освен че при запалване ислед това леко пуши - знам че е от горене на масло или нещо по двигателят или катализатора , може и от дизела незнам . Ако може да кажете дали това е проблем . Другата не пуши , но не ми харесва че скоростният лост е много лигав - играе в ляво и дясно влиза прекалено лесно . Това с лоста го забелязах при всички които съм видял , освен при първата за която писах . Та да попитам често срещано явление ли е и дали е голям проблем . Мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 5 Септември, 2010 Пушенето може да е И от центровка! За другия проблем... Цък. П.П. Добре е да питаш конкретно за двигател или поне годината да беше написал на тоя Акорд. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #3 Отговорено 5 Септември, 2010 сподели кой модел ще взимаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eransun 2 #4 Отговорено 5 Септември, 2010 (Редактирано) и двата са 98 година- 2.0 дизел Редактирано 5 Септември, 2010 от eransun Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ajax6 1 #5 Отговорено 5 Септември, 2010 питай във форума на роувър тези акорди са с двигател на роувър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eransun 2 #6 Отговорено 5 Септември, 2010 Благодаря за отговорите попитах и в rover форума относно пушенето . А евентуално са скоростния лост възможно ли е да е за смяна цялата работа и евентуално какви пари излиза с труда . Аконякой има представа и се е сблъсквал с подобно нещо нека сподели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове