Guest zhivko #1 Публикувано 29 Март, 2006 Здравейте колеги,кофти случка днес скъсах менискус на коляното и ми предстой операция точно преди състезанието в с.Калояново.Ще бъда благодарен ако някой съклубар ме насочи към добър хирург за операцията.Аз съм от Пловдив ,но може и в софия.Наплашиха ме че доктора трабва да е добър за да няма лоши последствия,менискуса бил амортесора на крака.Извинете темата е можеби много лична,но ако някой има мнение ,благодарскоЖивко Начев 0887 956 276 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #2 Отговорено 29 Март, 2006 Лоша работа колега.Не мога да помогна но знам че доста трябва да се пазиш след операцията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki #3 Отговорено 29 Март, 2006 Баща ми е ортопед-травматолог, сега е на някакво парти, но утре ще го питам. Работи във Военна болница в спешното отделение, ако каже че не може да ти свърши работа поне ще те изпрати при сериозен лекар, за което си залагам главата. 0888558064 - аз съм Ники.Късмет! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #4 Отговорено 29 Март, 2006 Шойлев е най добрия според приятели футболисти. Преди години ги послушах и не съжалявам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #5 Отговорено 30 Март, 2006 съжалявам Живко, не ти върви от няколко месеца мисля най-добре бягай в София, в клиниката в Горна Баня са много добри, преди години проф. Матев там спаси на жаната ръката, сега също има много добри хирурзи, Шойлев също е много добро предложение! Тук в Пловдив може само да те осакатят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iXi #6 Отговорено 30 Март, 2006 Съжелявам за коляното Много добри отзиви има за д-р Мазнейков - знам 4е е спец по колена.Мисля 4е е единствения или поне беше първият който въведе безкръвната операция.Манипулацията става със мнго тънки инструменти включително камера и вси4ко става без рязане ...поне пове4ето ми приятели са минали през него и са мнго доволни - успех ако мога с нещо да помогна пиши на лични Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest da6kata #7 Отговорено 30 Март, 2006 ако можем по някакъв начин да помогнем бихме го направили аз лично си срязох цялото сухожилие на десния крак и за малко да си пробия стъпалото и от 2те страни но имах късмет едно лято бях в гипс и е мн неприятно трябва мн да си почиваш и сега сухожилието ми е оправдание че имам тежак крак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #8 Отговорено 30 Март, 2006 Шойлев е най добрия според приятели футболисти. Преди години ги послушах и не съжалявам <{POST_SNAPBACK}> Найстина Той е човека .и аз съм се занимавал 10 години с футбол и доста приятели са минали от там повярвай - върши си работата професионално! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zhivko #9 Отговорено 2 Април, 2006 Благодарност на всички съклубари,прятели в нужда се познават.Мерси на всички за съветите,дано да се оправям по- бързо . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #10 Отговорено 2 Април, 2006 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #11 Отговорено 3 Април, 2006 Проф. Шойлев е оперирал и баща ми, само хубави неща чух за интервенцията, но това е ставало преди доста години и не знам в момента какво е положението. Все пак всяка информация смятам, че ти е полезна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове