Jump to content
Guest zhivko

Много неприятно!

Recommended Posts

Guest zhivko

Здравейте колеги,кофти случка днес скъсах менискус на коляното и ми предстой операция точно преди състезанието в с.Калояново.Ще бъда благодарен ако някой съклубар ме насочи към добър хирург за операцията.Аз съм от Пловдив ,но може и в софия.Наплашиха ме че доктора трабва да е добър за да няма лоши последствия,менискуса бил амортесора на крака.Извинете темата е можеби много лична,но ако някой има мнение ,благодарско:censored:Живко Начев 0887 956 276 :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Лоша работа колега.Не мога да помогна но знам че доста трябва да се пазиш след операцията.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Баща ми е ортопед-травматолог, сега е на някакво парти, но утре ще го питам. Работи във Военна болница в спешното отделение, ако каже че не може да ти свърши работа поне ще те изпрати при сериозен лекар, за което си залагам главата. 0888558064 - аз съм Ники.Късмет!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Шойлев е най добрия според приятели футболисти. Преди години ги послушах и не съжалявам :censored:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen
:cool: съжалявам Живко, не ти върви от няколко месеца :( мисля най-добре бягай в София, в клиниката в Горна Баня са много добри, преди години проф. Матев там спаси на жаната ръката, сега също има много добри хирурзи, Шойлев също е много добро предложение! Тук в Пловдив може само да те осакатят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iXi

Съжелявам за коляното :cool:Много добри отзиви има за д-р Мазнейков - знам 4е е спец по колена.Мисля 4е е единствения или поне беше първият който въведе безкръвната операция.Манипулацията става със мнго тънки инструменти включително камера и вси4ко става без рязане ...поне пове4ето ми приятели са минали през него :(и са мнго доволни - успех ако мога с нещо да помогна пиши на лични

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

ако можем по някакъв начин да помогнем бихме го направили аз лично си срязох цялото сухожилие на десния крак и за малко да си пробия стъпалото и от 2те страни но имах късмет едно лято бях в гипс и е мн неприятно трябва мн да си почиваш и сега сухожилието ми е оправдание че имам тежак крак

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Шойлев е най добрия според приятели футболисти. Преди години ги послушах и не съжалявам :)

<{POST_SNAPBACK}>

Найстина Той е човека .

и аз съм се занимавал 10 години с футбол и доста приятели са минали от там

повярвай - върши си работата професионално!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zhivko

Благодарност на всички съклубари,прятели в нужда се познават.Мерси на всички за съветите,дано да се оправям по- бързо .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Проф. Шойлев е оперирал и баща ми, само хубави неща чух за интервенцията, но това е ставало преди доста години и не знам в момента какво е положението. Все пак всяка информация смятам, че ти е полезна :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...