Guest NCN #1 Публикувано 29 Март, 2006 Надявам се поне този път никой да не ме е изпреварил! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #2 Отговорено 29 Март, 2006 Е стига, откъде ги намират тия яки колела(предните на втората картинка), ей това не е честно! Готини са, но първата със сигурност е пускана и тука някъде съм я виждал, за втората и третата нищо не ми говорят! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #3 Отговорено 29 Март, 2006 пускани са но са много добре направени няма лошо пак да ги видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #4 Отговорено 30 Март, 2006 на втората снимка буквално са се изгъзили с колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #5 Отговорено 4 Април, 2006 (Редактирано) малко са се поувлекли Редактирано 4 Април, 2006 от d15b2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #6 Отговорено 4 Април, 2006 ето и малко corel draw още не е завършено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #7 Отговорено 5 Април, 2006 ето и малко corel draw още не е завършено <{POST_SNAPBACK}> Колега какви още корелски файлове имаш на сивик 5г Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #8 Отговорено 6 Април, 2006 ами трябва да потърся малко иначе ми пиши л.с. ако те интересува нещо ще се радвам да помогна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове