Guest grizli #1 Публикувано 29 Март, 2006 Ей, тва като го прочетох и направо паднах от коня. Все бях чувал за това че да караш Голф е диагноза, а със съчетание с това да си от Перник е още по тежка форма. Не ме разбирайте погрешно-нямам нищо лично срещу Голфовете, нито към перничани, но просто ВИЖТЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #2 Отговорено 29 Март, 2006 Или модераторите изтриха сумаси мнения или форума се бъгна нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #3 Отговорено 29 Март, 2006 Или модераторите изтриха сумаси мнения или форума се бъгна нещо <{POST_SNAPBACK}> Или пък темите са 2! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #4 Отговорено 29 Март, 2006 ааааааааааааааааааааааааааааа е НЯМА ТАКИВА СМЕШНИЦИ !!!!! Слушал съм и съм чел кви ли не ПАЛЯЧОВЩИНИ, ама тея направо ми разбиха фантазийте "СЛУУУУУУУУУУУУУУУУШАМ И НЕ ВЯАААААААААААРВАМ НА ОЧИТЕ СИ" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #5 Отговорено 30 Март, 2006 не е истина! тея са от друга планета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest grizli #6 Отговорено 30 Март, 2006 Съжалявам, но темите наистина се дублират Моля модератора да вземе отношение и да изтрие тази тема която не е на място.Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове