Guest grizli #1 Публикувано 29 Март, 2006 Ей, тва като го прочетох и направо паднах от коня. Все бях чувал за това че да караш Голф е диагноза, а със съчетание с това да си от Перник е още по тежка форма. Не ме разбирайте погрешно-нямам нищо лично срещу Голфовете, нито към перничани, но просто ВИЖТЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #2 Отговорено 29 Март, 2006 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest FrAnTiC #3 Отговорено 29 Март, 2006 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #4 Отговорено 29 Март, 2006 Ей, тва като го прочетох и направо паднах от коня. Все бях чувал за това че да караш Голф е диагноза, а със съчетание с това да си от Перник е още по тежка форма. Не ме разбирайте погрешно-нямам нищо лично срещу Голфовете, нито към перничани, но просто ВИЖТЕ <{POST_SNAPBACK}> Как няма да паднеш от коня като на пича ника му е: "qko_SEX_v_GOLF" то според мен друго няма нужда да се чете че вземе да се заразиме от тия "фенове" на сеха у колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki #5 Отговорено 29 Март, 2006 Хахахахахахахаха, виждал съм какви ли не смехории, клоуни, вицаджии и т.н., но такива... даже не мога да ги уприлича не съм виждал НИКОГА! Смях, смях, смях, да се забравиш да си поемеш въздух направо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tinki #6 Отговорено 29 Март, 2006 незнам дали му е тука мястото ма купувам голф 1СПЕШНО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest raldo #7 Отговорено 29 Март, 2006 Има моменти,в които простащината и ограничеността са толкова крещящи,че те оставя безмълвен.Нещо не ми е смешно.Един човек е казал нещо подходящо за такива люде-О Sancta Simplicitas Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #8 Отговорено 29 Март, 2006 Аз имам чувството, че това е някой от някой друг фен клуб, и си прави супа с тия от голф манията! Ама е забавно, а и реално такива индивиди не липсват! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #9 Отговорено 29 Март, 2006 Някой има ли от Перник да каже кой е този спас звяра, че аз за пръв път го чувам, а те там нали всички го знаят.Е*ати лаика, на първата страница на 5 места постовете му бяха едни и същи, само героините различни хаха! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #10 Отговорено 29 Март, 2006 е не както казват старите Българи ... Мадафака донкеле Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #11 Отговорено 29 Март, 2006 е не е истина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow #12 Отговорено 30 Март, 2006 Е няма по-голям олигофрен от тоя Направо ми скри шапката от простотия! Дано не се появяват такива и в нашия форум че Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #13 Отговорено 30 Март, 2006 Хааааааааааааааа А видяхте ли на колко от вас има снимки във форума им??? Ами вижте тогава... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Martinez #14 Отговорено 30 Март, 2006 Toва е просто психопатия ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #15 Отговорено 30 Март, 2006 Хааааааааааааааа А видяхте ли на колко от вас има снимки във форума им??? Ами вижте тогава... <{POST_SNAPBACK}> "предоставени от хонда фен клуб" - дали е така или...? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #16 Отговорено 30 Март, 2006 снимките са от 1-вата Национална среща и по-точно от яз."Белмекен" - това за информация на по-новите колеги явно имат агент-провокатор при нас, тряя да разпитаме с мъчения всички бивши голфаджии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #17 Отговорено 30 Март, 2006 Някой има ли от Перник да каже кой е този спас звяра, че аз за пръв път го чувам, а те там нали всички го знаят. Е*ати лаика, на първата страница на 5 места постовете му бяха едни и същи, само героините различни хаха! <{POST_SNAPBACK}> Имам един познат от Перник, като го видя, ще го поразпитам. Разправял ми е за местни "олигофрени" (пиша го в кавички, защото едва ли има дума, с която да определя най-точно тези индивиди), така че не е изключено да съществува и "Спас - звяра" П.П. Благодаря за темичката - 'ем погледах сеир, 'ем се посмях от сърце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #18 Отговорено 30 Март, 2006 Тоя qko_SEX_v_GOLF лъже като дърт циганин правил той секс в колата да бе да. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zaphod #19 Отговорено 30 Март, 2006 хаха познато ми е...Мога само да ви кажа че в другия клуб мине не мине 1-2 седмици и се разрази някоя "голф-о-диагноа" тема, и накрая все се заключва темата с уговорка че няма никакъв смисъл да си хабим нервите за глупости ... и така докато някоя мега-як-супер-пич със турбо-накичена голфара не направи някоя селяния ама класическа - веднага идва в топ 10! И пак се почва....Голфа е диагноза, какво да се прави...Като се замисля и аз съм имал голф, направо не виждам защо??? Умерено здрав - под стандарта, нито върви, нито е тих, абе... злеее - ама като си млад и зелен не знаеш и слушаш тъпотии, ама добре че човек се научава ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #20 Отговорено 30 Март, 2006 Хааааааааааааааа А видяхте ли на колко от вас има снимки във форума им??? Ами вижте тогава... <{POST_SNAPBACK}> моита я има преди и след козметиката дали някои им ги е дал ???или.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #21 Отговорено 31 Март, 2006 Малиииииииииии ама наистина ли има такива простаци. Аз като човек вярващ в доброто отказвам да повярвам хахахахахахахахахахахахахахахахаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #22 Отговорено 1 Април, 2006 (Редактирано) Имам един познат от Перник, като го видя, ще го поразпитам. Разправял ми е за местни "олигофрени" (пиша го в кавички, защото едва ли има дума, с която да определя най-точно тези индивиди), така че не е изключено да съществува и "Спас - звяра" П.П. Благодаря за темичката - 'ем погледах сеир, 'ем се посмях от сърце <{POST_SNAPBACK}> Хаха, този май лъже здраво, днеска и аз се видях с едни пичове от Перник които държат сервиз и се занимават с пернишки тунинг и се сетих да ги питам за Спас, уви никой не го познаваше и ми казаха че такова животно нема. Разправят обаче, че по принцип всички в Перник си имат прякор на някво животно и зверове колко искаш , също ми изброиха там и местните притежатели на разпилени голфове, но уви, за Спас дето яко прави секс нямаше нищо! Редактирано 1 Април, 2006 от shestia Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове