Jump to content
Guest grizli

Диагноза...

Recommended Posts

Guest grizli

Ей, тва като го прочетох и направо паднах от коня. Все бях чувал за това че да караш Голф е диагноза, а със съчетание с това да си от Перник е още по тежка форма. Не ме разбирайте погрешно-нямам нищо лично срещу Голфовете, нито към перничани, но просто ВИЖТЕ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Ей, тва като го прочетох и направо паднах от коня. Все бях чувал за това че да караш Голф е диагноза, а със съчетание с това да си от Перник е още по тежка форма. Не ме разбирайте погрешно-нямам нищо лично срещу Голфовете, нито към перничани, но просто ВИЖТЕ

<{POST_SNAPBACK}>

Как няма да паднеш от коня като на пича ника му е: "qko_SEX_v_GOLF" то според мен друго няма нужда да се чете че вземе да се заразиме от тия "фенове" на сеха у колата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Хахахахахахахаха, виждал съм какви ли не смехории, клоуни, вицаджии и т.н., но такива... даже не мога да ги уприлича не съм виждал НИКОГА! Смях, смях, смях, да се забравиш да си поемеш въздух направо :censored:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

незнам дали му е тука мястото ма купувам голф 1СПЕШНО :slap::o:censored::angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Има моменти,в които простащината и ограничеността са толкова крещящи,че те оставя безмълвен.Нещо не ми е смешно.Един човек е казал нещо подходящо за такива люде-О Sancta Simplicitas

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Аз имам чувството, че това е някой от някой друг фен клуб, и си прави супа с тия от голф манията! :censored: Ама е забавно, а и реално такива индивиди не липсват!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Някой има ли от Перник да каже кой е този спас звяра, че аз за пръв път го чувам, а те там нали всички го знаят.Е*ати лаика, на първата страница на 5 места постовете му бяха едни и същи, само героините различни хаха! :censored:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

е не :censored::angry::slap: както казват старите Българи ... Мадафака донкеле :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o
:censored: е не е истина :angry::slap::o:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow
Е няма по-голям олигофрен от тоя:cool: Направо ми скри шапката от простотия! Дано не се появяват такива и в нашия форум че :):(:(:););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Toва е просто психопатия ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Хааааааааааааааа  :(  :(  :)

А видяхте ли на колко от вас има снимки във форума им??? :)  ;)  :cool:

Ами вижте тогава...

<{POST_SNAPBACK}>

"предоставени от хонда фен клуб" - дали е така или...? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

снимките са от 1-вата Национална среща и по-точно от яз."Белмекен" - това за информация на по-новите колеги :cool: явно имат агент-провокатор при нас, тряя да разпитаме с мъчения всички бивши голфаджии :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Някой има ли от Перник да каже кой е този спас звяра, че аз за пръв път го чувам, а те там нали всички го знаят.

Е*ати лаика, на първата страница на 5 места постовете му бяха едни и същи, само героините различни хаха! :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

Имам един познат от Перник, като го видя, ще го поразпитам. Разправял ми е за местни "олигофрени" (пиша го в кавички, защото едва ли има дума, с която да определя най-точно тези индивиди), така че не е изключено да съществува и "Спас - звяра" :(

П.П. Благодаря за темичката - 'ем погледах сеир, 'ем се посмях от сърце :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW
Тоя qko_SEX_v_GOLF лъже като дърт циганин правил той секс в колата да бе да. ;):);););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zaphod

хаха познато ми е...Мога само да ви кажа че в другия клуб мине не мине 1-2 седмици и се разрази някоя "голф-о-диагноа" тема, и накрая все се заключва темата с уговорка че няма никакъв смисъл да си хабим нервите за глупости ... и така докато някоя мега-як-супер-пич със турбо-накичена голфара не направи някоя селяния ама класическа - веднага идва в топ 10! И пак се почва....Голфа е диагноза, какво да се прави...Като се замисля и аз съм имал голф, направо не виждам защо??? Умерено здрав - под стандарта, нито върви, нито е тих, абе... злеее - ама като си млад и зелен не знаеш и слушаш тъпотии, ама добре че човек се научава ... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Хааааааааааааааа  ;)  ;)  ;)

А видяхте ли на колко от вас има снимки във форума им??? :D  ;)  :D

Ами вижте тогава...

<{POST_SNAPBACK}>

моита я има преди и след козметиката :)

дали някои им ги е дал ???или.... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Малиииииииииии ама наистина ли има такива простаци. Аз като човек вярващ в доброто отказвам да повярвам хахахахахахахахахахахахахахахахаха ;):thumbs1::devil:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Имам един познат от Перник, като го видя, ще го поразпитам. Разправял ми е за местни "олигофрени" (пиша го в кавички, защото едва ли има дума, с която да определя най-точно тези индивиди), така че не е изключено да съществува и "Спас - звяра" :D

П.П. Благодаря за темичката - 'ем погледах сеир, 'ем се посмях от сърце :D

<{POST_SNAPBACK}>

Хаха, този май лъже здраво, днеска и аз се видях с едни пичове от Перник които държат сервиз и се занимават с пернишки тунинг :D и се сетих да ги питам за Спас, уви никой не го познаваше и ми казаха че такова животно нема. Разправят обаче, че по принцип всички в Перник си имат прякор на някво животно и зверове колко искаш ;) , също ми изброиха там и местните притежатели на разпилени голфове, но уви, за Спас дето яко прави секс нямаше нищо! ;) Редактирано от shestia

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...