Jump to content

Recommended Posts

пичове здравейте въпроса ми е следния каква е разликата между обикновените свещи и така наречените иридиумни свещи кво представляват кое им е по хубавото защото ми направи впечатление че са по скъпички

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-просто казано, имат по-добра проводимост и по-дълъг живот.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми аз по принцип си сменям свещите заедно с филтрите и маслото на всеки 9000км така ,че няма смисъл за мен от иридиеви

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По книжка се сменят на 40000 километра или на 2 години... принципно хубавите свещи подобряват изгарянето и съответно оптимизира работата на двигателя. Не знам дали като ги сменяш често не взимаш по-евтини от които само страдаш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми да ти кажа и аз незна купувам си такива квито пише като дигна предния капак на капачето на ангренажния ремък има лепенка на която пише SPARK PLUG NGK ZFR6F-11 отивам в магазина и такива взимам мисля че бяха по 7 или 8 лева бройката не знам дали са добри но такива пише такива взимам и сега рекох да се поинтересувам имали нещо по модерно и одачно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вероятно са френските NGK, но пък ако нямаш грижи с работата на двигателя (палене,притрисане,замисляне...) карай си с тях и не се замисляй :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...