тодор 0 #1 Публикувано 1 Септември, 2010 Здравеите, знам че има много теми изписани по този въпрос. Но при мен проблемът е не откриваем поне за сега. Колата е акорд с двигател F22B5. до преди около 6 месеца всичко беше наред, но от тогава насам се видях в чудо.Започна да ми гори около 18-20 литра а преди ми гореше 8-10. карам го по един и същ начин.Зареждам на различни места гориво за да сам сигурен че не е от него. на диагностика не ми показва нищо, няма грешки. Чистих му болта за празния ход, но ми предстои и чистене на мап сенззора. др. клапата и стъпковото, но не сам сигурен че ще има резултат.Даите съввети какво да правя, и каде е причинатта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
klimo 1 #2 Отговорено 21 Май, 2011 (Редактирано) Добър ден.Имах същия проблем,оказа се,че е от ламбда сондата.Гореше ми същото количество бензин.А за диагностиката може би не е добър Редактирано 21 Май, 2011 от kytila 8.Ð�е цитирайте човека, който е непоÑ�редÑ�твено преди ваÑ� в Ñ�пиÑ�ъка Ñ� мнениÑ�. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
low_rider 0 #3 Отговорено 21 Май, 2011 ламбда сонда или може да имаш прищипан(и) вакум маркучи и PCV (пластмасова от горе на капака на мотора където стои) и това е общо взето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николаи 3 #4 Отговорено 21 Май, 2011 разхода ми е скачал много от въздушния филтър сменял ли си го скоро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове