Otto Kluge 10 #1 Публикувано 1 Септември, 2010 Оказа се, че покупката на такива чудесии никак не е лесна. И е много парадоксална!В Технополис Пловдив всяка от трите части на Матрицата струва по 40 кинта Даже и малко повече. В Ozone.bg са по 50 В Карфур по 18 Бедата е, че няма това, което търся - Forrest Gump и Walk the line.Не ми се купува нищо от чужбина. Искам да има български субтитри, защото не ги гледам само аз. В тази връзка може ли някой да ми препоръча някакъв онлайн магазин (или друг), където тези заглавия да са налични.Благодарим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #2 Отговорено 1 Септември, 2010 http://zamunda.net/browse.php?search=Walk+...&incldead=1 http://zamunda.net/browse.php?search=+Forr...&incldead=1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #3 Отговорено 1 Септември, 2010 А, много молим.. Правим разлика между HD и full HD А нещо различно от маймунда и арена?Да не видя повече записвачки и матрици.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #4 Отговорено 1 Септември, 2010 Проблема ми е , че искаш български субтитри , а те са само в българските тракери ... На руски - http://hdtracker.ru/details.php?id=4748 - Качество BDВидео MPEG-4/AVC, 26560 kbps, 1080p / 23,976 fps / 16:9 / High Profile 4.1Аудио Английский DTS-HD Master Audio 5.1 (4094 kbps), Русский DTS-HD Master Audio 5.1 (3883 kbps, Позитив-мультимедиа), Русский Dolby Digital 5.1 (448 kbps, Киномания), Русский Dolby Digital 2.0 (192 kbs, комментарии Тома Хенкса), Русский Dolby Digital 2.0 (192 kbs, комментарии продюсера Венди Файнерман)Субтитры Английские, Русские (Позитив-мультимедиа), Русские (Тайкун), Русские (Комментарии 1,2)Контейнер BDMVРазмер 42.76 GB (45,911,294,782 байт), а Walk the line - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3057683Качество: Blu-rayКонтейнер: BDAVВидео: MPEG-4 AVC / 22876 kbps / 1920х1080p / 23.976 fps / 16:9 / High Profile 4.1Аудио 1: Русский / дубляж, Dolby Digital / 5.1 / 48 kHz / 384 kbpsАудио 2: Английский DTS-HD Master / 5.1 / 48 kHz / 3416 kbps / 24-bit (DTS Core: 5.1 / 48 kHz / 1509 kbps / 24-bit)Аудио 3: Английский Dolby Digital / 2.0 / 48 kHz / 224 kbpsАудио 4: Английский Dolby Digital / 2.0 / 48 kHz / 224 kbps (коментарии режиссёра)Cубтитры 1: Русские (форсед и песни)Cубтитры 2: Русские (полные)Disc Size: 29,284,224,128 bytesCубтитры 3: Английские Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #5 Отговорено 2 Септември, 2010 Да де, ама има един проблем - домашният ми компютър е DELL от т.нар. бизнес клас. Видеокартите там са слаби. Поне при моя модел. Друга няма начин да сложа, а и нямам нужда - игри не играя. За да възпроизведа blu-ray от твърдия диск ми трябва здрава карта, защото много диво насича - изпробвано. Освен това не смятам да заробвам 40-50 GB на филм. Дисковете при мен често дефектират, защото са постоянно включени. Т.е. имат много къс живот - от порядъка на 1-2 години като максимум. Както казах вече не ми се занимава със записвачки и матрици. И точно поради тази причина търся въпросните филми (и не само тях) на blu-ray. Плащам 18-20 кинта и работата и тип-топ. На мен английският не ми е проблем. Работата е, че гледам филми обикновено в чужда компания, пък преводач не ща да бъда по време на гледането Ако на някой някъде му попаднат тези два филма - да се обади къде ги има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #6 Отговорено 2 Септември, 2010 Ей ся е работата някой от Пловдив да изкара бързо 40лв като запише на колегата 2 блурейки Офтопик : И при мен дисковете са нонстоп пуснати и да чукам на дърво 250гб вече ми кара 4та година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #7 Отговорено 2 Септември, 2010 Не ща копия вее Ор'гинал само. Днес си напазарувах "Франкенщайн" с Де Ниро и Терминатор 3. Сега остава и Терминатор 4, колкото и да не го харесвам, но така ще стане пълната четворка Но и него не намирам на нормална цена. Ненормалниците от озон за Терминатор 3 искат 50 кинта. Аз го взех за 18 днес. И пак е на Прооптики. Тъй че живея с надеждата, че някой ще се захване да издава blu-ray в България, след като Прооптики се оттеглиха от бизнеса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #8 Отговорено 2 Септември, 2010 Защо да пускат блурей, като ги има по тракерите, а 2ТБ външен е 250лв ? По принцип хората, които разбират какво е фул хд и блурей ще да са достатъчно технически грамотни, че да си свалят каквото им трябва. Остава някаква малка пазарна ниша, която я купи нещо, я не ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #9 Отговорено 2 Септември, 2010 Логиката ти е и правилна, и неправилна. Ако няма абдали като мен, кой ще ходи на кино да гледа най-новите филми, и кой ще купува оригинални продукти. Понякога човек трябва да направи жест и да финансира тези, които са му доставили определено звуково-визуално удоволствие. Мисля, че е честно. С потупване по рамото и фалшиво "благодаря" кино и музика не се правят. И защо примерно трябва да караш хонда, като може да имаш лада, която ще ти върши същата работа - ходене до службата, до морето, на село за зарзават и т.н. И сега знам какво ще ми кажеш.. Същото ти отговарям и аз - кефи ме обложката, готино изглеждащия носител, кутийката и най-вече моралното удовлетворение от покупката на такъв интелектуален продукт И пак всичко опира до пари и държавна политика. Не ми се навлиза в излишни спорове по темата, но едва ли ако взимаш 5.000 лева заплата ще помислиш да точиш торенти и да записваш дискове. Освен ако не ти се занимава с подложки, записвачки, перманентни маркери и класьори Благодаря. Минал съм по този път. Стига толкова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове