WILD 0 #1 Публикувано 1 Септември, 2010 Здравейте колеги,днес както си карах към работа чек лампата ми светна. Спрях я, огледах за теч, някой кабел да не се е извадил (пътя е мн лош).Не съм я палил 2ри път, реших първо да попитам тук как да процедирам.Скоро си я взех и не разбирам мн. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #2 Отговорено 1 Септември, 2010 Колега виж коя грешка ти дава , това можеш да видиш доло под килима на предната седалка. Има един диод ,който свети през интервали, виж колко пъти мига и кажи тук да видим коя грешка е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WILD 0 #3 Отговорено 1 Септември, 2010 Прибрах се и не ми светна лампичката ... дали не е било нещо моментно ?Не мога да разбера къде точно трябва да гледам, като светне пак. Гледах доста в нета ама нещо не мога да се ореантирам До колкото разбрах е някъде доло вдясно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 1 Септември, 2010 respawn, бъркаш моделите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #5 Отговорено 1 Септември, 2010 Мда respawn, D15z6 е 6-та генерация... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WILD 0 #6 Отговорено 2 Септември, 2010 В крайна сметка какво трябва да мига и къде се намира ?Това че не свети повече, значи ли че е бил моментен проблема ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gnggen 4 #7 Отговорено 2 Септември, 2010 (Редактирано) Виж тук как да провериш грешката.Като сложиш кламера на двупиновата букса, даваш контакт и броиш ! Редактирано 2 Септември, 2010 от gnggen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WILD 0 #8 Отговорено 13 Септември, 2010 Днес пак светна, но след това на контакт и даже, като я запалих не ми светеше С газова уредба съм, която е с моно, а двигателя е пълна инжекция ( така я взех ), може би става някоя шашма. Също забелязах, че след светване на лампичката, икономайзера ми спира да се включва (съдя по лампичката за него).До колкото разбрах, при моята кола, като дам на контакт започва да ми мига лампичката ако има проблем и не трябва да правя някакви дпопълнителни неща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #9 Отговорено 13 Септември, 2010 Трябва да правиш допълнителни неща! Погледни линка от поста над твоя, т.е. на колегата gnggen! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове