Jump to content
kalos

Дайте идеи за широколентова сонда

Recommended Posts

Здравейте, реших да си купя широколентова ламбда сонда.Започнах да търся стари теми и общо взето това което открих са:PLX сонда+ контролер с изходи 0-1V, 0-5V ~350лвAEM Uego сонда + 52mm уред ~ 440лвInnovate LC-1 сонда+контролер с програмируеми изходи ~390лвДайде и други предложения ако има по-добри.Цените ги взех от ebay.co.ukПоздрави, Калин

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия цени са много високи :P

Имам налични UEGO + УРЕД 6 в 1 модела.

Цената е 323лв !!!

За мен това е най добрия модел, най лесен за употреба, включва всичко необходимо за монтаж 6 различни въжмоности за дисплей, НЕ Е НУЖНО ДА ГО КАЛИБРОВАШ ТИ , той сам си го прави !!! дигитален + допълнителна скала отстрани и не на последно място най красив... лично мнение де :D

Извод за даталогин.

Ето го модела:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Поздрави,

Ачо @ No Limit Performance

088888 76 75

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цените са просто за сравнение.Я ми кажи този кит може ли да се вързва директно към еку-то, т.е. гледам, че някои китове имат контролер и той се вързвам към еку.Ако може този изход за еку-то от уреда ли излиза или може да работи и без да е монтиран уреда?

Редактирано от kalos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При Уегото/АЕМ изхода излиза от контролера и ако си със сток ЕЦУ не ства без него.Има АЕМ ЕМС с вградени контролери.За другите марки нямам идея

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иска ми се да го закача към п30-ка.При уегото 6 в 1 контролера е в самия уред така ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да контролера е в уреда,белият кабел ти е дейта логин.Тоз Фаундър краде ли ги не го знам, но цената за Уего е супер.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А към еку-то се подава сигнала от линията за дейталоджин правилно ли съм разбрал?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е точно така. Сигналът към ЕЦУ-то си върви по бялата жица и си се свързва на стандартния пин за О2 сензор на Р30ката, но и на самият компютър трябва да му е казано, че ще ползва сигнал 0-5v ( wideband ), а не 0-1v (стандартен narrowband ). Синята жица ( дейталогинг) няма да направи нищо :lol:Етп го и Мануел: АЕМ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

# Linear Narrowband Output: 0 to 1 Volt

# Linear Wideband Output: 0 to 5 Volts

Това са Optional Features :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дидо, нищо немога да кажа аз за уреда на ГлоуШифт, освен че цената му е като на иновейт, аем и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само като допълнение към поста ми по-горе: АЕМ Gauge type сондите могат да се калиброват да емулират сигнал на Narrowband ( 0-1 волта) чрез ключе в задната част на уреда, но за изход се използва отново бялата жица, а не синята (datalogging).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за инфото!Очакваме включване от колегата фаундър ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...