Jump to content
Guest kkk

Tokiko - амортисьори?

Recommended Posts

Guest kkk

Здравейте колеги, интересува ме някой има ли идея каква е тази марка, и читава ли е ? На "Симеон" и на "Ботев" всичките магазини я предлагат а аз чесно казано за 1 ви път я чувам. Карам Сивик 5г. седан и имам нужда от задни амотисьори, ако някой е купувал такива амортисьори и има впечатления ще съм му благодарен ако сподели. :thumbs1: Цената им е добра в сравнение с "Мonroe" да речем, казват че са японски, ама то от арабин реклама.... :worthy:.Приемам и съвети за други марки.TNKS предварително.ПС.Тъй като това ми е първата кола въобще и съм страшен лаик, но пък вече заклет фен на HONDA, кажете има ли разлика в амортисьорите за 5г. седан и 5г. хечбег.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1
Отговорено (Редактирано)

Аз по едно време се интересувах доста за амортисьори, тук колегите помнят...Питах из американските форуми... там се изказаха не много добре за тях(Токико)... най-скъпия им модел Илумина не бил мн добър и както го казаха: не знаят модел на фирмата от който колата да не подскача...Аз си взех Кони Спорт - жълто... регулируемо на височина и твърдост... 4 броя предни/задни за скромната сума от 700 камъка... обаче още не съм ги сложил поради челната ми среща с теглича на една ладичка... та така...Успех на теб иначе... но Билщайн май по-добре...П.С.Изказванита бяха на хора, които работят в сервиз и както го казваха са сменяли 100ци окачвания.... всички ми казаха едно: Вземи си Кони жълто ако можеш да си го позволиш...Имаше и някой от сорта: какво да си купя докато мога да си позволя Кони Спорт...

Редактирано от surr3a1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tsche

Сложих си такива предни преди около 6 месеца и за сега сам доволен предницата ми сега е добре , не са върха както можеш да се досетиш от цената им , но върсшат работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Стас хвърли арабските Токико на няма и година, и сложи Билщайн - тойотката му стана като хонда!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Аз пък съм твърдо зад Токико-то....не може повечето японски производители да използват Токико за първоначално вграждане а ние да ги отричаме.....друг е въпроса колко са истински макар че за тяхни ментета не бях чувал до сега

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kkk

Мерси за бързите включвания пичове ;), много се чудя дали да не инвестирам в едни Токико като по евтина алтернатива, докато ми изтече инвалидната глупост на която се хванах... ;) ..и взема че продам седана , харесал съм куп други Хондета.Ма от друга страна то си е като любов от пръв поглед;) и може да си я запазя.Та Билщайн от къде казваш Мagmum?Тези Хеед ми предлагаха само Монро.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic1.5
;) аве фенове Хонда както при моторите така и при колите заводско излизат с SHOLA единствените които са по добри от тиях тов са OHLIS не се изхврлиам но пове4ето от вас дори не са 4увли за тях но за жалост много малко хора могат да си ги позволиат така 4е си тарси оригинални може и втора употреба единственото нещо корто е истинско в БАЛГАРИА е мизериата ;) успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

;) аве фенове Хонда както при моторите така и при колите заводско излизат с SHOLA единствените които са по добри от тиях тов са OHLIS не се изхврлиам но пове4ето от вас дори не са 4увли за тях но за жалост много малко хора могат да си ги позволиат така 4е си тарси оригинални може и втора употреба единственото нещо корто е истинско в БАЛГАРИА е мизериата ;) успех

<{POST_SNAPBACK}>

Маи Охлиса са предимно за мотори мисля ;)

Дай цени че ми стана интересно колко народ може да си ги позволи ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic1.5
;) фене тарси ги в Швеця гамата не вклу4ва само мотори поне за това се поинтерисувах но бях до тук завода е само един и производството е само в малки серии но сам вждал само на Субару ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

OHLIS вярно не бях чувал, само за OHLINS ...

Аз пък съм твърдо зад Токико-то....не може повечето японски производители да използват Токико за първоначално вграждане а ние да ги отричаме.....друг е въпроса колко са истински макар че за тяхни ментета не бях чувал до сега

<{POST_SNAPBACK}>

а като си зад токико защо си с КОНИ и отпред и отзад ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Мога да ти предложа KAYABA . Със сигурност няма да са менте.Ако се интересуваш драсни едно ПМ да питам за цени.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

а като си зад токико защо си с КОНИ и отпред и отзад :censored:

Щот няма кинти за Токико,пък и разликата в качество при топ версиите им едвали е голяма.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...