Jump to content
italianeca

Сервиз за диагностика в Пловдив

Recommended Posts

Здравейте колеги, от скоро имам късмета да карам Honda и съм адски щастлив. Бих искал обаче да ви попитам знаете ли някъде в Пловдив читав сервиз, където да закарам Хондата за пълна компютърна диагностика и горе долу какво ще ми струва това "удоволствие"?!? Благодаря предварително ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги, от скоро имам късмета да карам Honda и съм адски щастлив. Бих искал обаче да ви попитам знаете ли някъде в Пловдив читав сервиз, където да закарам Хондата за пълна компютърна диагностика и горе долу какво ще ми струва това "удоволствие"?!? Благодаря предварително :(

В сервиз Бош на Кукленско шосе взимаха 18 лв до скоро. Другият и по-добър вариант е в Бултрако на 4-ти километър, по-скъпичко ще е но поне ще ти прочетат всичко и изчистят грешките ако има такива. Успех колега!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сервизът в който провериха фреона на моята 6-ген, както и направиха профилактика на климатичната система(по желание) е IMPAS 56, който се намира до гребната база. Като караш по бул.6ти септември, минаваш линията, стигаш до отбивката към гребната, там завиваш на ляво, посока Мола и после първата в ляво. Намира се в един двор на около 200-300 метра от ляво.Другото място е рогошко шосе, точно след линията има кръстовище, там завиваш на дясно и пътя прави лека чупка, после от дясно сервиза май беше.Питаш за климатици и ще те опътят.Дано съм обяснил ясноp.s. Повечето пъти, допълват фреон и всичко точно Успех :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви колеги. Веднъж случайно се озовах до въпросното БУЛТРАКО и реших да направя една диагностика. Взеха ми 22 лв. всичко. Компютъра не показа никакви грешки. Оказа се че имам за смяна заден тампон и нещо дребно отпред на кормилната рейка което ми притропва от време на време. Преди зимата ще направя едно ремонтче на тези неща за да съм спокоен. Поздрави :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...