Jump to content
Guest mihho

Силиконови Маншони

Recommended Posts

Guest mihho

Един майстор ми твърди че е по добре да са силиконови маншоните отколкото гумени....аз си нямам никва идея за това искам да питам дали някой има ?? :lol::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doof

мое лично мнение не го налагам но тези силиконови маншони са много по хубави и по здрави аз съм с такива и сум много доволен няма да сбъркаш послушаи маистора ти :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

в Четвъртък вкарвам таратайката в бокса за нов съединител и накрайник на рейка и най вече за да си сменя маншоните на външните карета именно с такива СИЛИКОНОВИ много са готини . :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

май май майстора е прав :thumbs1: ....и доколкото разбрах от него са бая тънкана....направо и аз слагам едни такива и тва е :worthy::worthy: ...мерси мн колеги

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

аз съм с такива, май бяха по 4 лв, но са много еластични, направо са без пари за качеството си!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

и аз съм от едната страна със силиконов и съм мноо доволен, :worthy: сеа ша слагам и от другата страна а най-важното е, че не се сваля карето, което предполага по-голям живот на карето/ просто не играят най-яките инструменти на баш майстора/ а именно чук и щанга :worthy::worthy::thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

и аз съм от едната страна със силиконов и съм мноо доволен, ;)  сеа ша слагам и от другата страна а най-важното е, че не се сваля карето, което предполага по-голям живот на карето/ просто не играят най-яките инструменти на баш майстора/ а именно чук и щанга ;)  ;)  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

...хм....че как го нахлузваш ве ....и ква марка са тия силикони че и аз искам да ги набарам ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

с една фуния намазана с вазелин ;) абе слага се кат презерватив ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

което предполага по-голям живот на карето/ просто не играят най-яките инструменти на баш майстора/ а именно чук и щанга :cool:  ;)  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Аз предпочитам карето да се свали и да се напълни отново с грес и обслужи. Ако механика знае как да го направи не мисля, че ще скъси живота му с демонтажа. Там има само една шайба, която го заклинва към полуоската, начина за сваляне е измислен още с проектирането на детайлите ;) Иначе и аз не мога да си представя как ще разтегнат така маншона, за да премине през карето. Дори и да има такъв начин аз отново бих предпочел да се свали карето и да се обслужи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

дали е с полуоската или не то пак се обслужва и се смена греста :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

дали е с полуоската или не то пак се обслужва и се смена греста ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Щом можеш да го разглобиш и измиеш без да го сваляш.......... :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

еееми ше видим как ще стане при мойта...зависи от майстора все пак...следващия път сам ше пробвам ;);) ....отивам да купя 2 броя и да ги сменям че нема за кога :cool:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

хммм, на Жоро все презервативи му се въртят из главата ;) моите ги разглобиха и така ги слагаха, а не с фунии и презервативи , скоро ще ида и вътрешните да сменя за ката случай :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

хммм, на Жоро все презервативи му се въртят из главата :D моите ги разглобиха и така ги слагаха, а не с фунии и презервативи , скоро ще ида и вътрешните да сменя за ката случай ;)

<{POST_SNAPBACK}>

;);););):cool: Сигурен бях, че някой е в грешка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul
Отговорено (Редактирано)
:censored: ееееее лично гледах кво прай майстора кат го слагаше, първо се опита да го избие и кат видя че става страшно, скочи до някакъв магазин о взе един такъв разтегателен капут с една пластмаса кат фуния и го нахлузи през карето без да го разглобява :slap:http://www.renault-bg.com/forum/viewtopic....03fca3e7448ecadп.с.влезте в тоз форум и го прочете до край :angry: Редактирано от joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...