Jump to content
Guest Maina 6th gen

Събиране на Пловдивската група

Recommended Posts

Guest Maina 6th gen

Колеги, понеже часа на тръгване е доста ранен, а и ще гледаме Ф1, направо ще се съберем на мястото на срещата със Софийската група, а то е:СЕЛО ТРУД, ВИЖ ПО-ДОЛУ ОПИСАНИЕТО!!! Нека се съберем половин час по-рано да се видиме, а и да не се излагаме пред "чужденците" :D Понеже ще има хора и от други населени места които не знаят пътя, моят тел. е - 0887334908 - Майната, ще се радвам да помогна :D ЕЛАТЕ ПУОВЕЧЕЕЕЕЕЕ :D:D:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

или Жоро 0898483154 :lol::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

еее ний от другите градове сме трогнати :D (поне аз де )а дано да не се стига до звънения а да ви намера от първия път ама не вервам да има проблем :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

Колеги, понеже часа на тръгване е доста ранен, а и ще гледаме Ф1, направо ще се съберем на мястото на срещата със Софийската група, а то е:

Под моста на магистралата в посока гр. Карлово от 10 ч. Нека се съберем половин час по-рано да се видиме, а и да не се излагаме пред "чужденците" :D

Понеже ще има хора и от други населени места които не знаят пътя, моят тел. е - 0887334908 - Майната, ще се радвам да помогна :P

ЕЛАТЕ ПУОВЕЧЕЕЕЕЕЕ :D  :D  :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

тва по пътя за калояново не е ли?след автосалоните.....? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Ами да

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

повдигам темата за който не я е видял, че не е вързана горе :censored: да не се успите, майнички!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PROKURORA

които спи ще изпусне най-хубавото събиране на клуба от цяла България.майна немога да разбера за кой мост става дума,карловския ли?значи в 9:30 ще се събираме ние?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

да- :( Карловския мост на магистралата :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nPa3Ha_TukBa

ако станете много коли куките могат да ви направят проблеми,защото все пак там е голям път и толкова много коли на 1 място да няма разправий :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

да бе кофти място е това за сбирки, точно на пътния възел - то май е и забранено спирането тамзащо не се чакаме на пазара в Труд (така ли се казваше първото село)тъкмо ще напазаруваме марулки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ами аз съм от Труд и ако искате да се чакаме на пазарчето на Труд :cool: , а един колега да чака под моста и да насочва колегите от другите градове :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

10ч съм писал бре Прокуроре :cool: Принципно стаа и на пазара в Труд да се събереме, но и там си е голяма лудница и без нас, камо ли и ний да се изсипем!аре да решим още днес и да си поправям мнението ако требе :( Казвайте бързо!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

по принцип на пазара е лудница, но на паркинга пред ресторанта е свободно и няма проблем да се паркират 20/30 коли :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

това беше преди пазара,нали? Не вадеха ли и там некви сергийки, да пречат да се съберем повече хора? Ако мислиш че е добра идея казвай, че това с пазара е направо абсурдно, като се сещам че понякога едва се минава от хора и по пътя, камо ли да спрем толко коли!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul
Отговорено (Редактирано)

не- това е точно срещу пазара по посока Калояново и там няма сергии ;) мисля , че ще е най- удобното място :)

Редактирано от joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Ами щом Жорето казва че е добре, значи е добре :) я по-добре ти опиши къде е точното място и там да се съберем в 10ч ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest martintuning
Отговорено (Редактирано)

Може и аз да кажа, ;) много просто :) Влизаж в ТРУД караш по паваж,свършва паважа 20-30 метра в дясно е въпросният паркинг елементарно

Редактирано от martintuning

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

взе ми думите от устата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

Може и аз да кажа, :devil:  много просто :thumbs1: Влизаж в ТРУД караш по паваж,свършва паважа 20-30 метра в дясно е въпросният паркинг елементарно

<{POST_SNAPBACK}>

100-тина метра след паважа е паркинга пред ресторанта ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

Ами щом Жорето казва че е добре, значи е добре :thumbs1:

я по-добре ти опиши къде е точното място и там да се съберем в 10ч :devil:

<{POST_SNAPBACK}>

последно - къде да се чакаме? под моста на Карловската детелина или на паркинга пред ресторанта в с.Труд!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

За мене няма значение, но си мисля, че за другите групи е по-добре под моста. Ако някой дойде да каже нещо се местим на паркинга пред ресторанта! ОК?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest martintuning

Като се видим ще ги броим да видим кой е прав :devil: шигувам се!!!преблизително съм дал тези метри :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ама стига бре пичове, ще объркаме хората!!! Вижте че съм си редактирал и първия пост и си пише с. Труд!!!като калайджии на тиган се въртиме :devil: казахте Труд - окПОСЛЕДНО СРЕЩАТА Е ОТ 10ч - НЕДЕЛЯ В с. ТРУД НА ПАРКИНГА!!!намира се още в началото на селото точно до пътя, няма как да не ни видят тези, които не познават терена. За да се познаеме, предлагам бате Жоро да държи в лявата ръка туба вино, а с дясната да води прасето на въженце;):thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

За да се познаеме, предлагам бате Жоро да държи в лявата ръка туба вино, а с дясната да води прасето на въженцеЕ брао бре сега ли се казва за тая парола,за такива благини си заслужава да мина 800 км :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Май ще подраниме с националната среща ;) , и аз идвам .....от Банско ....но специално ходих до Варна да взема CRX-a :thumbs1::devil:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

За да се познаеме, предлагам бате Жоро да държи в лявата ръка туба вино, а с дясната да води прасето на въженце

Е брао бре сега ли се казва за тая парола,за такива благини си заслужава да мина 800 км  :D

<{POST_SNAPBACK}>

заколих прасето и сеа точа виното :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Аз мога да запаля хубав огън за чеверменцето.:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

а до това село Труд доколкото разбрах може ли да се стигне от отбивката магистралата за Карлово щото си нямам идея каде е :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

а до това село Труд доколкото разбрах може ли да се стигне от отбивката магистралата  за Карлово щото си нямам идея каде е  :D

<{POST_SNAPBACK}>

да, то е първото от отбивката за Карлово в посока Калояново :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Аз ще ви чакам директно на пистата :) Момчета дано всичко мине добре , разчитам изключително много на борда на директорите !!! че вече ми е бръмнала главата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest martintuning

Аз също се надявам да мине всичко наред,айде до утре :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

такаааа :) - в 6,30 ставам и гледам формулата, :) в 8.30 излизам да пия 1,5 часово кафе :) и в 10.00 съм на моста на магистралата за да чакам първите съклубари, :) в 10,30 се мастим на паркинага в Труд за да чакаме всички останали, :) 10,45 тръгваме за Калояново. :) който закъснее - гони :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

9.00ч. се събираме в София и около 9.15-9.20ч.потегляме така че трудно ще сме на моста преди 10.30ч. Все пак ще караме пакет и няма да караме на макс. по магистралата.Карловско шосе е втората отбивка от магистралата нали.Първата е за Асеновград а ние излизаме на втората.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

да, втората еняма да бързате, кротко и кога дойдете, ние ше си чекаме :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Като знам каква ни е организацията Софийска :) май бая ще чакате ама дано един път всички са точни на срещата в София :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PROKURORA

ние сме домакини и сме длъжни да изчакваме гостите си.братино чакаме ви с нетарпение нали целта е да се саберем много народ,не бързаите много ние ще си чакаме.лек и безавариен път на цялата таифа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda

Прокурора хехехеххехехехехехехеххехеххех ей Ванкаааа!!!! :unsure::ph34r::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...