Jump to content
Guest Magnum

Да ви се похваля

Recommended Posts

Guest Magnum

Да ви се похваля stass и jamie какъв подарък ми направиха за рождения ден! (малко със закъснение, понеже чак сега успяха да ме откъснат от колата ми)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Направо нямам думи, мерси :)

А за да се чуе спортния филтър триабва да я ръчнеш над над 3500 оборота, и ако си в тунел със свалени прозорци ще чуеш нещо уникално направо мравки ми празват по гърба когато двигателия поява да пищи кати на формула.

МНОГО ЯКО

BOGIE прав си - звука е невероятен! Не съм си и помислял, че един филтър може да издава толкова силен звук! То по-правилно е да се каже, че нормалният филтър спира този звук. В подлеза на НДК, със свален прозорец и двигателя на 7000 оборота и пълна газ, звука е НЕВЕРОЯТЕН! Горките хорица на спирката, сигурно съм ги уплашил - но на мен ми беше само до тях, наистина косъмчетата ми на врата настръхнаха!

P.S. Завивайте си капачката на маслото, че моята я забравих, и ми се омаза яко двигателя

Публикувано изображение

Добре, че беше паднала на пластмасовия щит отдолу, че не я загубих!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Да ти е честито :) и аз много искам да си сложа ама като ми като на 1,3 филтъра..... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev

Ми да ви кажа кога ми рождения ден :) че имам нужда от някои работи :) , маитап да пада, ако доиданякои ден към софия може да ви се обадя, ако ми дадете телефоните си де. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

ОЩЕ ТРЪБА БРАТО ОЩЕ ТРЪБА........И ще литне, утре мисля да те прослушам с този нов филтър :D:D:D готов ли да........ :plane::plane::plane::plane::plane::plane::starwars::starwars:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Aйде сега ми кажете колко струва , щото ми изпаднаха парички и може и аз да си позволя някакви икстрички :starwars: А и да питам техниците , дали ще ми се качи разхода и какво да направя за да не се промени , или това просто е неизбежно :starwars:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

ОЩЕ ТРЪБА БРАТО ОЩЕ ТРЪБА........И ще литне, утре мисля да те прослушам с този нов филтър

Мислиш ли? Какво имаш на предвид, да дойде по-напред ли? Че какво му е така - jamie каза, за някакви допълнения, ще видим.Абе от къде смуче въздух? Отпред под синята табелка (на снимката) е останало резонаторната кутия, ама не смуче въздух от там.А до резонаторната кутия на вътрешният калник има една кръгла дупка, обаче е запушена с пластмасов капак - изглежда си е бил там и преди.Така ми изглежда да може да смуче само около акумулатора, и то затоплен от радиатора въздух.Иначе цените не знам - подарък ми е! Ама като си помисля колко е, чак ми става гузно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Не си и помисляй да ти става гузно , ще обидиш тези които са ти го купили :starwars: Ами въздух взима от левия габарит и фар.От там излиза една тръбичка и от там тегли.Може и от някъде другаде , ама аз поне от там видях че тегли :starwars:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Честито пич!!! Със здраве да си ръчкаш колицата и да се кефиш на якия звук :angry::cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...