Jump to content
Guest Demon

Как е възможно?

Recommended Posts

Guest Demon

Гледах и не вярвах, през цялото време чаках някой да се нацепи на това кръстовище........лудница :DLink: Кръстовище, някъде в Индия! :lol:п.п. Грешка, действието се развива в Индия!

Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vesko_m

ба и триколките, ба и колелетата :Dне стига че е лудница, ами и това Уево движение отвсекъде ми върза очите на фльонга :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

...действието се развива в Индия!

<{POST_SNAPBACK}>

Бяха ми разказвали, но не вярвах! :D Сега вече .... :D:D:lol::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

шшшш е*ало си е мамата...тия как карат така не знам...малее не мое повервам....и не се блъснаха нито 1 път...е ако някой ме пита кво е анархия ...ще отговоря движението в Индия :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikonti

Ей тук да съм с на чичо КАМАЗА, та да видите как ще ги разрина.Дето викат старите баби "да пази господ от такива шофьори"Ако съм с ХОНДАТА там сигурно ще застрелям някой индиец.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivan_m

Не се чудете колеги!Подобно е положението в много други страни. Миналата година бях в Египет и бях изумен. Кайро е над 16 милиона жители, по улиците има над 3 милиона коли, а има само 3 сфетофара /словом три :lol:/! Знаци и маркировка също почти няма и всичко се решава с клаксони, святкане на фарове и махане с ръце! По магистралите липсват сложни кръстовища на нива и направата на ляв завой например става като подминеш разклона и при първа възможност правиш обратен завой, връщаш се и завиваш където трябва. А пресичането на оживена улица в Кайро е почти като руска рулетка. Групите с чужденци ги прекарва обикновено полицай, който спира движението!Пожелавам Ви да го видите, защото е трудно за разказване!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

За мен тези разкази и кадри по-горе са шокиращи. Наистина не вярвах, че има толкова натоварени инфраструктури на градове и както каза 3 светофара :worthy: Как до сега никой не е решил да вкара ред в движението там?Чудя се често ли стават произшествия, преставяте ли си какво е да решиш на такова място да настъпиш газта......? :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

това е нещо нереално :thumbs1: аз си мислех ,че тук се кара нахално и без правила :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Да има нещо такова, и аз доколкото знам на изток навсякъде е така и там клаксона е изключително важен, а правилото е нещо от типа, че който натисне първи клаксона той взима предимство. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul
Отговорено (Редактирано)

кво се чудете;) там са толкоз много, че 10-15 души на ден по-малко не е проблем ;) на това му викат / естествен регулатор на прираст на населението/ ;) селекцията е перфектна - който е бавен, не става за нищо ;);)

Редактирано от joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

кво се чудете;) там са толкоз много, че 10-15 души на ден по-малко не е проблем ;) на това му викат / естествен регулатор на прираст на населението/  :D селекцията е перфектна - който е бавен, не става за нищо ;)  :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

;);););););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...