Guest Demon #1 Публикувано 27 Март, 2006 (Редактирано) Гледах и не вярвах, през цялото време чаках някой да се нацепи на това кръстовище........лудница Link: Кръстовище, някъде в Индия! п.п. Грешка, действието се развива в Индия! Редактирано 27 Март, 2006 от Demon Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vesko_m #2 Отговорено 27 Март, 2006 ба и триколките, ба и колелетата не стига че е лудница, ами и това Уево движение отвсекъде ми върза очите на фльонга Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #3 Отговорено 27 Март, 2006 ...действието се развива в Индия! <{POST_SNAPBACK}> Бяха ми разказвали, но не вярвах! Сега вече .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #4 Отговорено 27 Март, 2006 шшшш е*ало си е мамата...тия как карат така не знам...малее не мое повервам....и не се блъснаха нито 1 път...е ако някой ме пита кво е анархия ...ще отговоря движението в Индия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikonti #5 Отговорено 27 Март, 2006 Ей тук да съм с на чичо КАМАЗА, та да видите как ще ги разрина.Дето викат старите баби "да пази господ от такива шофьори"Ако съм с ХОНДАТА там сигурно ще застрелям някой индиец. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivan_m #6 Отговорено 27 Март, 2006 Не се чудете колеги!Подобно е положението в много други страни. Миналата година бях в Египет и бях изумен. Кайро е над 16 милиона жители, по улиците има над 3 милиона коли, а има само 3 сфетофара /словом три :lol:/! Знаци и маркировка също почти няма и всичко се решава с клаксони, святкане на фарове и махане с ръце! По магистралите липсват сложни кръстовища на нива и направата на ляв завой например става като подминеш разклона и при първа възможност правиш обратен завой, връщаш се и завиваш където трябва. А пресичането на оживена улица в Кайро е почти като руска рулетка. Групите с чужденци ги прекарва обикновено полицай, който спира движението!Пожелавам Ви да го видите, защото е трудно за разказване! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #7 Отговорено 28 Март, 2006 За мен тези разкази и кадри по-горе са шокиращи. Наистина не вярвах, че има толкова натоварени инфраструктури на градове и както каза 3 светофара Как до сега никой не е решил да вкара ред в движението там?Чудя се често ли стават произшествия, преставяте ли си какво е да решиш на такова място да настъпиш газта......? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #8 Отговорено 28 Март, 2006 това е нещо нереално аз си мислех ,че тук се кара нахално и без правила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #9 Отговорено 28 Март, 2006 Да има нещо такова, и аз доколкото знам на изток навсякъде е така и там клаксона е изключително важен, а правилото е нещо от типа, че който натисне първи клаксона той взима предимство. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #10 Отговорено 29 Март, 2006 (Редактирано) кво се чудете там са толкоз много, че 10-15 души на ден по-малко не е проблем на това му викат / естествен регулатор на прираст на населението/ селекцията е перфектна - който е бавен, не става за нищо Редактирано 29 Март, 2006 от joro_bul Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest buddi5 #11 Отговорено 29 Март, 2006 кво се чудете там са толкоз много, че 10-15 души на ден по-малко не е проблем на това му викат / естествен регулатор на прираст на населението/ селекцията е перфектна - който е бавен, не става за нищо <{POST_SNAPBACK}> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове