Jump to content
Guest gkb

ohh baby

Recommended Posts

Guest iceman1234
Отговорено (Редактирано)

Всеки си има вкус, но аз лично изобщо не харесвам US версиите на 8-цата. Европейската ме радва много повече!

EU

Публикувано изображение

US

Публикувано изображение

Редактирано от iceman1234

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Всеки си има вкус, но аз лично изобщо не харесвам US версиите на 8-цата. Европейската ме радва много повече!

<{POST_SNAPBACK}>

:lol: и мен :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

и двете са неееееееееевееееееееееероооооооооятнииии

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

не бих отказал нито един от тези модели :thumbs1::worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Мда, невероятна е, преди няколко седмици една нова осмица (EU модела) ме задмина по мостовете на "Хемус", регистрацията беше варненска (май), а цвета - същия кафеникав металик като по рекламните снимки.Колата има толкова "бъдещ" дизайн, че в момента някак си не се връзва в родната ни картинка ... Все едно гледаш концептуален модел по пътищата :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

питаш ли ме, като до нас на 20 метра някъв комшия си е купил преди десетина дни 8-чка и по цял ден минавам завистливо покрай нея :worthy::thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

питаш ли ме, като до нас на 20 метра някъв комшия си е купил преди десетина дни 8-чка и по цял ден минавам завистливо покрай нея :worthy:  :worthy:

<{POST_SNAPBACK}>

Еее да, хич не си за завиждане :thumbs1:

А не ти ли дадоха едно кръгче - да споделиш тук разликата между 6 и 8 ген. :worthy:

А btw прочетох това и много се замислих дали ние изобщо си заслужава нова кола в БГ поне засега -

http://f.dir.bg/LISTS/BASICPLACE-BANKS/news_999300.php

Обърнете внимание на последното изречение в статията:

"Според г-жа Тачева обаче напоследък все повече автомобили, особено от по-модерните, се повреждали и не можели да минат на годишен технически преглед заради системното използване на лоши и некачествени горива."

Това, съчетано с пътищата ни ... :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

.... http://f.dir.bg/LISTS/BASICPLACE-BANKS/news_999300.php

Обърнете внимание на последното изречение в статията:

"Според г-жа Тачева обаче напоследък все повече автомобили, особено от по-модерните, се повреждали и не можели да минат на годишен технически преглед заради системното използване на лоши и некачествени горива."

Това, съчетано с пътищата ни ... ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Цитирам : ... В цистерната трябва да има на дъното малко вода, която служи като своеобразна възглавница. Служителите на бензиностанцията не са обърнали внимание, че бензинът в цистерната е свършил и помпата е засмукала само водата.

Е какви са тези простотии, какви възглавници, какви щуротии? Баси, е - вероятно тя е по-старичка тази бензиностанция, още от времето на партните машини и там предлагат само въглища и вода! ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...