Guest gkb #1 Публикувано 27 Март, 2006 http://www.newcar.bg/show_galls.php?id=83само не мога да разбера защо в България ще се продава по грозния Сивик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #2 Отговорено 27 Март, 2006 (Редактирано) Всеки си има вкус, но аз лично изобщо не харесвам US версиите на 8-цата. Европейската ме радва много повече! EU US Редактирано 27 Март, 2006 от iceman1234 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #3 Отговорено 27 Март, 2006 Всеки си има вкус, но аз лично изобщо не харесвам US версиите на 8-цата. Европейската ме радва много повече! <{POST_SNAPBACK}> и мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragorip #4 Отговорено 27 Март, 2006 и двете са неееееееееевееееееееееероооооооооятнииии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #5 Отговорено 27 Март, 2006 не бих отказал нито един от тези модели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iSpider #6 Отговорено 28 Март, 2006 Мда, невероятна е, преди няколко седмици една нова осмица (EU модела) ме задмина по мостовете на "Хемус", регистрацията беше варненска (май), а цвета - същия кафеникав металик като по рекламните снимки.Колата има толкова "бъдещ" дизайн, че в момента някак си не се връзва в родната ни картинка ... Все едно гледаш концептуален модел по пътищата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #7 Отговорено 28 Март, 2006 питаш ли ме, като до нас на 20 метра някъв комшия си е купил преди десетина дни 8-чка и по цял ден минавам завистливо покрай нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iSpider #8 Отговорено 28 Март, 2006 питаш ли ме, като до нас на 20 метра някъв комшия си е купил преди десетина дни 8-чка и по цял ден минавам завистливо покрай нея <{POST_SNAPBACK}> Еее да, хич не си за завиждане А не ти ли дадоха едно кръгче - да споделиш тук разликата между 6 и 8 ген. А btw прочетох това и много се замислих дали ние изобщо си заслужава нова кола в БГ поне засега - http://f.dir.bg/LISTS/BASICPLACE-BANKS/news_999300.php Обърнете внимание на последното изречение в статията: "Според г-жа Тачева обаче напоследък все повече автомобили, особено от по-модерните, се повреждали и не можели да минат на годишен технически преглед заради системното използване на лоши и некачествени горива." Това, съчетано с пътищата ни ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #9 Отговорено 28 Март, 2006 .... http://f.dir.bg/LISTS/BASICPLACE-BANKS/news_999300.php Обърнете внимание на последното изречение в статията: "Според г-жа Тачева обаче напоследък все повече автомобили, особено от по-модерните, се повреждали и не можели да минат на годишен технически преглед заради системното използване на лоши и некачествени горива." Това, съчетано с пътищата ни ... <{POST_SNAPBACK}> Цитирам : ... В цистерната трябва да има на дъното малко вода, която служи като своеобразна възглавница. Служителите на бензиностанцията не са обърнали внимание, че бензинът в цистерната е свършил и помпата е засмукала само водата. Е какви са тези простотии, какви възглавници, какви щуротии? Баси, е - вероятно тя е по-старичка тази бензиностанция, още от времето на партните машини и там предлагат само въглища и вода! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове