Jump to content
Guest necentrovaniq

Смяна на Автоматичен ключ на газова уредба Brc New Line

Recommended Posts

Guest necentrovaniq

Привет,

Днес реших най-накрая да си сменя ключето,че ми писна да давам на късо червената и синята,за да съм на газ...

Вкарах се в ебати филма.Имаме 3 сервиза и направо да ви кажа са пълен леж.В първия нямали ключета,2рия бяха много пияни и ония : "Вдигай капака,са ще го опрайме тва газово..." :D

3тия тръгнаха да ми пишат час за утре-сервиза празен,ама те натоварени... :) и навсякаде-бате,това е японска кола и е малко по-скъпо.Към 40-50 кинта :D

Добре,че ония се изпусна от къде пазарат чаркове и направо кацнах там.Намира се на "Софийско шосе " в блока преди автогарата.Та там 30 кинта и си взех ново...

1,Понеже е същото като старото и се въоръжиш с клещи резачки,кръстата отверка и изолирбанди нерви за следващите 10 мин.

Предцених къде ще ми е удобно за радота и срязах старите жички:

Публикувано изображение

2,После с кръстата отверка развих ключето,като преди това му бях откачил буксата(Стиска се от към кабелите и си излиза лесно :) )

Болчетата са 2 и са бая дългички ...

Публикувано изображение

3,След това оголих старите жички и предцених до къде да отрежа и новите.Тях също ги оголих и по цвят ги свързах със старите и ги омотах с изолирбанд по обясними причини :)

Публикувано изображение

4.С една свинска опашка сгънах излишния кабел и го набитах зад кората на волана.

После запалих колата,дадох газ до 3к на оборотомера и натиснах "s" това е за програмиране кога да обръща на газ.Ако трябва промяна от задната страна на ключа ма един много малък бутон от лявата страна до буксата и се настройва наново.

5,Допих си бирата(тука нямам снимка)

Надявам се да е полезна на някой темата,щото 20 кинта за един ключ.... Са верно,ако бях разглобил половината табло можеше да избегна изолирбанда,ама чак пък толкова....

п.п.В Перник на който му трябва сервиз да не ходи-не стават.За ламбда-контола един се нави да го монтира за 40 кинта,докато и той ми обясняваше,че Лк-то регулира само "празния" ход,не и по време на движение :P А си го сложих и него за 10 мин,Мембраните на "Brc tehno" ми казваха,че не подлежат на смяна,а аз благодарение на един дупнишки фен си ги взех за 18 кинта и за 20 мин бяха подменени.Центровка правят основно на ухо" а бе-неам думи :D

Редактирано от necentrovaniq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...