minus273 0 #1 Публикувано 16 Август, 2010 Здравейте, колеги,Пиша за първи път в този форум, така че ме извинете, ако не съм пуснал темата в подходящия раздел (въпреки че внимателно проверих, кой знае...). Засилил съм се да оглеждам ето тази красавица: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...&f1=detailsВ резюме: Honda CR-X, 1995 г., бензин, автоматик, 125 кс и се намира в Пазарджик, а аз съм във Варна. Тъй като едва ли ще имам възможност да отида веднъж за оглед и втори път за същинска покупка, моля за съвет какво да гледам по колата (прочетох темата в този раздел, но ме интересуват и по-конкретни неща), нещо по-специално за автоматика? Досега не съм карал такава осичка - как би следвало да се държи на пътя - стабилна ли е? Ускорява ли?Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qko_honda_crx 6 #2 Отговорено 16 Август, 2010 Колегата,колата е красавица,спор няма относно твоя въпрос е зависи за какво я взимаш,ако е за ръчкане и стартове не бих се наел да взимам автоматик,а климатика си е удоволствие в колата.Успех с покупката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
minus273 0 #3 Отговорено 16 Август, 2010 Колегата,колата е красавица,спор няма относно твоя въпрос е зависи за какво я взимаш,ако е за ръчкане и стартове не бих се наел да взимам автоматик,а климатика си е удоволствие в колата.Успех с покупкатаНе, не е за ръчкане. Взимам я за жена ми, която се качва от едно Subaru Vivio (660cc, 45hp) и даже се притеснявам, че това ще й е много, ама нейсе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове