Guest kamikadzeto #1 Публикувано 26 Март, 2006 има ли фенове от Бургас,които да влизат в този форум? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #2 Отговорено 26 Март, 2006 адаш ти ли си? аз съм иво с прелюда с оранжевите огниове,ако си ти супер такмо искам и една гонка с тебе 133 с/у 185 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kamikadzeto #3 Отговорено 26 Март, 2006 да аз съм ,а ти майтапиш ли се със твойто предложение133 с/у не казвам вече колко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #4 Отговорено 27 Март, 2006 Бау, голем чат стана тука бря! Принципно аз ходя в Бургас лятото, там имам апартамент където да отседна. Миналото лято видях един фен... не знае за hondabg.com фен клуба, но е състезател. Рали състезател със Civic 7-ма. Караше 5gen. 160 магарета и 1.6 обем.Некъв възрастен, ама го светнах за нашия фен клуб... май май не го интересува много. Къде мога да видя като дойда този прелюд? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #5 Отговорено 31 Март, 2006 да аз съм ,а ти майтапиш ли се със твойто предложение133 с/у не казвам вече колко <{POST_SNAPBACK}> абе адаш аз несъм казал 4е ще те мина просто искам да видя с колко ще падна а ти мотора пипна ли го ако е така виж ве4е ще трябва да обменим малко инфо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kamikadzeto #6 Отговорено 31 Март, 2006 да аз съм ,а ти майтапиш ли се със твойто предложение133 с/у не казвам вече колко <{POST_SNAPBACK}> абе адаш аз несъм казал 4е ще те мина просто искам да видя с колко ще падна а ти мотора пипна ли го ако е така виж ве4е ще трябва да обменим малко инфо <{POST_SNAPBACK}> ОБДИ СЕ ЗНАЕш КАДЕ ДА МЕ НАМЕРИш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #7 Отговорено 31 Март, 2006 и ние се отбиваме лятото в Бургас-имаме баба и дядо там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #8 Отговорено 31 Март, 2006 абе адаш аз несъм казал 4е ще те мина просто искам да видя с колко ще паднаБраво колега, ей това е приказка, по-важно е участието! И аз трябва да видя някой драгстер ако има тука наблизо да го питам дали иска да се дръпаме, пък другото ще го мисля като застенем на старта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #9 Отговорено 1 Април, 2006 А вие от бургаската група ще ходите ли към Калояново? Щот аз съм в региона ви и ще тръгвам утре сутрин на запад Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #10 Отговорено 1 Април, 2006 ......и ще тръгвам утре сутрин на запад <{POST_SNAPBACK}> ся разбрах кво е гот да живееш на [/b]запад кютиш си тук кротко и всички ти идват "на крака" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #11 Отговорено 1 Април, 2006 (Редактирано) ......и ще тръгвам утре сутрин на запад <{POST_SNAPBACK}> ся разбрах кво е гот да живееш на запад кютиш си тук кротко и всички ти идват "на крака" <{POST_SNAPBACK}> Тихо Майна, не ни издавай - ще ни завидят! Редактирано 1 Април, 2006 от iceman1234 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kamikadzeto #12 Отговорено 1 Април, 2006 А вие от бургаската група ще ходите ли към Калояново? Щот аз съм в региона ви и ще тръгвам утре сутрин на запад <{POST_SNAPBACK}> аз няма да мога имам доста важни задачки а и колата ми се нуждае спешно от боя след тунинга.надявам се за збирката да сьм на линия и може да пьтувамезаедно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове