KRASI_HONDA 2 #1 Публикувано 12 Август, 2010 Имам прблем с Х22а2 185коня... дава ми 22 грешка...поразрових се из форумите... но ако някои е имал такъв проблем да сподели.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #2 Отговорено 12 Август, 2010 (Редактирано) Дано ти помогне! Редактирано 12 Август, 2010 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
demon89 8 #3 Отговорено 12 Август, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRASI_HONDA 2 #4 Отговорено 12 Август, 2010 Знам какво значи грешката...но датчика е здрав кабелите до ЕЦУ са там и са ОК.. какво следва сега.............. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #5 Отговорено 12 Август, 2010 Освен да направиш оказания които съм постнал на картинката ,друго не се сещам. Ако не стане ... аз бих отишъл в сервиз където са виждали хонда, поне няколко пъти в живота си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове