Jump to content
saaron

Оферта на автомивка за Хонда клуб ....

Recommended Posts

Здравейте колеги ,днес докато си седях и гледах как мият служебният явтомобил ,реших да питам дали биха ни дали някаква цена за миене с отстъпка !Казаха ми ,че може да се мие по следната схема ,лек автомобил 12лв ,джип 15лв ..това за вътре /вънка ,а и самата автомивка предлагат и други услуги ..пак може да са с отстъпки :) . Намира на бул.Братя Бъкстон в бившата сграда на Хонда ,разполага с 5 - 6 клетки ,работното време не го помня но ако се разберем за нещо ще има всички подробности.Имам няколко питания ? :D1.Кажете дали ви допада офертата ? :) 2.Чудихме се как да разпознават хората от форума ,идеи ? !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега имаше подобна тема преди време :Phttp://forums.hondabg.com/index.php?showto...%B2%D0%BA%D0%B0 . Само, че като гледам на твоята автомивка е по-изгодно ;) Все пак пиши и в онази тема пък дано нещо стане :D Аз не съм от София така, че за мен е безразлично :) Пък и мойта "бегачка" я мия пред вкъщи с вода от мазето и си ми прави по-голямо удоволствие отколкото на някоя автомивка :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега не искам да пиша в другата тема ,защото става въпрос за съвсем различна мивка .От тази оферта аз не търся облаги и нямам ,защото си мия личната кола на друго място.Пак казвам мивката се намира в София на бул. "Братя Бъстон" мисля ,че квартала е Бъкстон.Като гледам ,май няма интерес ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има! Как да докажа че съм от форума? Просто отивам и им казвам че съм и те ми мият колата за 12лв.?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам голям интерес ...само 1 човек ,аз намерих още двама ама май няма смисъл да занимавам хората :ermm:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега интереса е малък можеби заради района в който се намира, аз съм от Бояна и би ми било много удобно на Бъкстон

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да и на мен не ми е удобна автомивката, а и аз си я мия сам и както каза колегата по горе ми доставя по голямо удовоствие нищо, че имам автомивка на 5м от нас :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...