Wardog 25 #1 Публикувано 10 Август, 2010 Здравейте колеги, днес чух странно виене, което го нямаше вчера. Историята е следната, сутринта тръгнах рано за Варна и тъй като нямаше абсолютно никакви коли, щом стъпих на магистралата включих 5та скорост и до Варна не съм я изключвал, като съм карал 80-100км/ч (страх ме е, тъй като излизам от София средно веднъж на около 2-3 години и не познавам пътя, а си покарах около два часа на тъмничко). Когато пристигнах във Варна и започнах да се лутам по улиците да си намеря хотела, чух много странен шум - става въпрос за виене, когато съм на скорост и съм пуснал педала на газта, като на 1ва скорост се чува повече, отколкото на 2ра, а за по-натам незнам, тъй като гледайки имената на улиците повече от 2ра не съм включвал. Шумът, може да го има и когато се подава газ, но с моето гърне трудно ще го чуя. Та... някой от вас има ли представа от какво може да е породен това виене и трябва ли да се притеснявам за благополучното си прибиране до София. Благодаря Ви предварително за отделеното време и внимание Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове