Guest zaphod #1 Публикувано 24 Март, 2006 (Редактирано) Здравейте!Регистрирах се във форума - знам че може да изглежда странно защото по принцип прекарвам много повече време във форума на друга марка, но не съм тук заради другата марка а заради ХОНДА! Имам само косвени допирни точки с хонда досега (и 3-те ми коли са други), но определено ако сменям марката, или по-вероятно ако си удвоим броя на колите в семейството - ще е за Хонда - та затова съм тук. Форума изглежда ОК. Струва ми се че има малко по-малко теми от колкото очаквах - но това с времето се променя. Редактирано 24 Март, 2006 от zaphod Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CHIPSI #2 Отговорено 24 Март, 2006 Добре дошъл Добре си се ориентирал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #3 Отговорено 24 Март, 2006 WELLCOME Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zaphod #4 Отговорено 24 Март, 2006 Абе като видях какво съм написал ... мани Вместо "и 3-те ми коли са други" имах предвид "и 3-те ми БИВШИ коли са други" хехе - с 3 коли чак - айде 2 иди дойди, но 3... Сори за изцепката малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #5 Отговорено 24 Март, 2006 Добре дошъл и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #6 Отговорено 24 Март, 2006 Добра преориентация! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zaphod #7 Отговорено 24 Март, 2006 (Редактирано) Е, тя не е точно "пре"ориентация а "до"ориентация... Просто искам Хонда(и) !! Но не съм тръгнал да се отказвам от П'жото и П*ж***манията Но това май няма значение щом е **ориентация Редактирано 24 Март, 2006 от zaphod Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #8 Отговорено 24 Март, 2006 (Редактирано) успех в начинанието ти а именно един ден да си горд собственик на ИСТИНСКИ АВТОМОБИЛ Редактирано 24 Март, 2006 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragorip #9 Отговорено 24 Март, 2006 (Редактирано) слушай мъжки не се чуди а веднага хонда си купи и маняк като нас стани гарантирам няма да съжаляваш и ти Редактирано 24 Март, 2006 от dragorip Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #10 Отговорено 24 Март, 2006 добре дошъл и от мен и аз карах пежо преди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #11 Отговорено 25 Март, 2006 добре дошъл и от мен и аз карах пежо преди <{POST_SNAPBACK}> Е що не си купиш пак Пежо?!??!!... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zaphod #12 Отговорено 25 Март, 2006 (Редактирано) Хахахах, ок ма няма да обсъждаме ся тука пежо или хонда - тва са глупости, аз ако не се кефех на Хонда нямаше да съм тука сега нали (а това нямаше да ми е 2рото пежо наред ако нещо имах проблемация или не ме кефеше)Така че - по добре да не вихрим никви такива ся - ясно ми е че хонда е по-здравата кола точка!А за купуването много ясно - само че тва ще станане скоро според мен, но за съжаление няма да моеж и хондатата да е нова... особено след преставянето на Сивик Седан малко ме е яд че няма да е точно той, но нищо, ще търся още читав VTEC 97-98 някаде... Редактирано 25 Март, 2006 от zaphod Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #13 Отговорено 25 Март, 2006 Хахахах, ок ма няма да обсъждаме ся тука пежо или хонда - тва са глупости, аз ако не се кефех на Хонда нямаше да съм тука сега нали (а това нямаше да ми е 2рото пежо наред ако нещо имах проблемация или не ме кефеше) Така че - по добре да не вихрим никви такива ся - ясно ми е че хонда е по-здравата кола точка! <{POST_SNAPBACK}> Не съм си помислил нищо лошо!Просто се пошегувах!МИР Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове