Dedovoto 7 #1 Публикувано 5 Август, 2010 здравейте колеги на моята хонда 4-та 1989 д15б2 генерация шарнирът е заедно с носача, разбрах че имало варианти в които шарнирите се сменят а носачите остават вярно ли е ? и колко биха ми стрували шарнирите ако са отделно от носачите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 5 Август, 2010 намират се и такива носачи. ~25 лв на шарнир Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dedovoto 7 #3 Отговорено 5 Август, 2010 ако успея да избия мойте шарнири от носачите би ли ми подсигурил шарнири ? или да опитам да бартеросам носачите си за такива който са с сменяеми? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 5 Август, 2010 Ако успееш да ги избиеш (най-вероятно срежеш) после тези дето ще ги сложиш ще трябва да се заварят, понеже леглото на носача не е такова. Такива шарнири може да си намериш от всеки един магазин за японски коли. Няма смисъл да ида да купя от тука и да плащаш и транспорта до теб. Ама ако видиш зор с намирането пиши. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
demon89 8 #5 Отговорено 5 Август, 2010 един приятел с fiat bravo си даде неговите преди около 2 седмици и му ги направиха с някакъв болт така,че да може и по-нататък да сменя само шарнирите.Мисля,че му взеха 20 или 25лв за 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове