Jump to content
Guest maskata

ACDELCO

Recommended Posts

Guest maskata

Колеги какво може да ми кажете за тази марка относно качеството на предлаганите стоки като масла, филтри, ремъци, ролки. А сега видиях че маи и спирачки предлагат.Много ще съм ви благодарен ако отреагирате бързо понеже ми предложиха много изгодна оферта!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Колеги какво може да ми кажете за тази марка относно качеството на предлаганите стоки като масла, филтри, ремъци, ролки. А сега видиях че маи и спирачки предлагат.

Много ще съм ви благодарен ако отреагирате бързо понеже ми предложиха много изгодна оферта!

<{POST_SNAPBACK}>

;) Ми, нищо конкретно с изключение на това че е залят пазара с техни продукти на подозрително ниски цени. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Акумулаторите им (ако са оргигинални) са много добри, друго не съм пробвал ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Всичките автомобили на семейството ми се карат с масло "наливно" даже на AC DELCO. На 12000км смених масло което все още имаше доста добри смазочни свойства!!!!! В момента карам мойта Хонда с такова масло - проблеми няма. Ако го проверя сутрин то е леко "редко", след загряване на двигателя се сгъстява!!!!! За още по-голямо успокоение държа да ти кажа че някои наши "състезатели" говоря за тези които наистина са лицензирани - карат бегачките си на състезания с AC DELCO масло. При положение че една напомпана Лада прави нормално около 9-11500 оборота - проблеми досега не са имали. Но все пак това е моето виждане от практиката и не искам да убеждавам никого че това е 100% най-доброто за нечия кола. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Акумулаторите им (ако са оргигинални) са много добри, друго не съм пробвал  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Потвърждавам.Аз карам с такъв ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlio

Акумулаторите им (ако са оргигинални) са много добри, друго не съм пробвал  :ph34r:

<{POST_SNAPBACK}>

Потвърждавам.Аз карам с такъв :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

Още един глас за акумулаторите им :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...