Jump to content
Guest bullet

Моля, дайте мнение

Recommended Posts

Guest bullet

Здравейте,Моля дайте си мнението за този Сивчо.Търся си Хонда и попаднах на нея. Заслужава ли???http://mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11142634408945206&f1=details

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Това е англичанка 1.6 едновалов ветек, дали си заслужава трябва да отидеш и да видиш на място. На снимката иначе изглежда добре, за мене за тия пари, ако е в добро техническо състояние, няма забележки по боята и е с добри лети джанти мисля че си заслужава! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bullet

Това е англичанка 1.6 едновалов ветек, дали си заслужава трябва да отидеш и да видиш на място. На снимката иначе изглежда добре, за мене за тия пари, ако е в добро техническо състояние, няма забележки по боята и е с добри лети джанти мисля че си заслужава!  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iXi

Това е англичанка 1.6 едновалов ветек, дали си заслужава трябва да отидеш и да видиш на място. На снимката иначе изглежда добре, за мене за тия пари, ако е в добро техническо състояние, няма забележки по боята и е с добри лети джанти мисля че си заслужава!  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Джантите са си хондвови - оригинални (15 цола)- който ги е виждал казва че са мнго здрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Сваляй 500 кинта и скачай смело ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Сваляй 500 кинта и скачай смело ;)

<{POST_SNAPBACK}>

точно така ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

малко се е по -забравил с екстрите :cool: поне халогените не ги виждам ;) а и разхода е ......и.... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

96г... ;) ....5г. не се ли произвеждаше в периода 92-95.... :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia
Това е голяма измислица, този ентусиаст преди 3 месеца и искаше 12хил. и разправяше че е 200коня. Аз лично от такъв кола не бих си взел, не знаеш какво реално да очакваш, щом е толкова отворен нека да свали още! :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

96г... ;) ....5г. не се ли произвеждаше в периода 92-95.... :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

[/quot

Мхххмммммммм! за същото се зачудих и Аз? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

96г... :angry: ....5г. не се ли произвеждаше в периода 92-95.... :censored:

<{POST_SNAPBACK}>

Сигурно е 95 средата от последните и той е решил да се изхвърли, но това лесно ще се разбере по някои елементи по купето, например те са с барче и ... още някои дребни глезотийки, мойта е 95 ама началото и ги няма, като си търсих колицата бях попаднал на една с доста глезотийки

А иначе и моя съвет за тази специално че е съмнителна защото се продава поне от 4-5 месеца ако не и повече и наистина в началото беше към 10 бона а относно коментара ".....Не е карана в България......" доста ме съмнява, мене ако питаш тази я забрави първата хондела беше супер но зависи какво си търсиш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bellinda

взимай англичанката, няма да те подведе.тази втората и е съмнителна работата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bullet

Благодаря на всички за професионалните отзиви :cool: Аз също харесах англичанката, обаче ми е много далече, за да отида само да я видя. Не знам, ще мисля.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Ти откъде си, че да е далече?! В България разстоянията са сравнително малки, вече зависи колко ти е мерака. Ако мислиш че ти харесва колата и че тя е за тебе, отделяш един ден, разбираш се с момчето по телефона, сутринта на автобуса, гледаш преценяваш, вечерта се връщаш. Вече ако и на място си я харесал при второто пътуване я взимаш и се връщаш с нея, а после черпиш! :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doof

Колата ми харесва много :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bullet

Нещо ме притеснява тази система витек /турбо/ ??? и този "екотек". Нали все пак не продава Опел :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Нещо ме притеснява тази система витек /турбо/ ??? и този "екотек". Нали все пак не продава Опел :devil:

<{POST_SNAPBACK}>

в събота го мернах тоя в пловдив.Никво турбо :thumbs1: v-tec-e икономичния

английска сглобка собственика за мене ЛУД(ако той е пуснал тая обява)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...