Jump to content
Guest Martinez

Явно не са само голфовете

Recommended Posts

Guest Martinez

Току що като идвах на работа ми се случи следното нещо. Спускам се по алея Яворов и се нареждам в най-лява лента за лявой към 4ерковна (покрай Румънското посолство) Почти спирам на светофара и отдясно ме задминава, ама то4но на една боя разстояние, една супер изкъртена корса ('83 година например) и се нарежда пред мен, като ме кара да скачам яко на спирачката. Корсата е псевдо наточена - с няк'ъв 'ремус', фолиото по стъклата се поразлепило тук таме, а бе - изкъртеняк. ПОглеждам го аз така изпод вежди, а той ми показва среден пръст и пали потрамвайните релси ?!?Явно диагнозата се разширява и обхваща не само тия с голфовете. Даже според мен няма значение каква кола кара6. Дано само не видя някой с Хонда да прави такива 'простотии' :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Дано само не видя някой с Хонда да прави такива 'простотии' :)

Въпрос на време е :):):) Всяко всяко си има черната ОФЦА :D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

:D:D:):) Почивен ден за простотията няма, така че - релакс !!! Не им се връзвай ;) Най-важното е да не ИМ СЕ ВРЪЗВАШ !!! Във Враца е пълно с КАЛИБРА - тъпанари, с каручки по 115 коня ;) Много обичат да ме ядсват и да ги наказвам по светофарите !!! Колкото за правилника - Имам 4 години (в петък стават 5 - малее остарявам ) абсолютно спазвам, даже и на пешеходни пътеки спирам, ама с пусто ограничение за скороста - НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕМЕ!!! Иначе брато, както се казва по Врачански - ТУПАНИ ВСЯКАКВИ :) - Внимавай някой такъв самонадеян идиот да е ти направи беля :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Въпрос на време е :):):) Всяко всяко си има черната ОФЦА :D:D:D
Добре, че не ме гледате как карам .. а преди да си взема Хонда бях спокоен шофьор ?!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Е то с московеца какво друго ти остава, освен да си спокоен шофьор... :) :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez
Дано само не видя някой с Хонда да прави такива 'простотии' :) Имам 4 години (в петък стават 5 - малее остарявам ) абсолютно спазвам, даже и на пешеходни пътеки спирам

Ама и пешеходците се държат много странно. Явно доста са се наплашили от разни кретени. На няколкопъти ми се случва да давам път на хората на пешеходни пътеки и те да не искат да минават. Стоят просто и в погледа им се чете тотално удивление и чудване: 'Тоя пък сега защо спира :):) ?'

Явно им се виждам доста сташничък :):D .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Те сами бягаха от мен!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Те сами бягаха от мен!
:):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Явно им се виждам доста сташничък ;);) .

ДЕ бре човек не съм чак такава маймуна ;) Просто не са свикнали за това може би гредат така :):):):):D:D:D На мен даже ми се усмихват като спирам. Е да си кажа, че има и някои БАБИЧКИ !!! Направо нервите ми късат. Виждат ме че идвам с колата - ей, ще си строшат краката да тичат, да минат пред мене, а като спра се ВЛАЧАТ СЪС СКОРОСТА НА БРЕМЕНЕН ОХЛЮВ !!! Е как да не се ядосваш!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Аз много обичам да им вкарвам паника , като вида някви идеоти дето ми се разкарват на пътя и не знаят къде да вървят надувам клаксона и ги панирам , само да видите как бягат , а пък има и някакви изроди дето стоят и ни псуват,един път така само дето не се збих с един :) Абе няма какво да се говори , тъпотията върви по хората и това е.Ама докато за най-малкото нарошение не дават яки глоби няма мирясат и шофиори и пешеходци , просто няма как.Ама глоби за всички.Само че нали се сещата че и идва момента когато пътната ни насрана маркировка е дълбоко където не изгрява слънцето :) и тогава нещата отиват в лява дясна права :) Абе нека се пазим и бъдем разумни , пък туко виж сме вдъхновили някой да ни подръжава :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Няма оправия...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest SicilianeCa

Тва ме подсеща че в днескашния весник Стандарт (30.04 петък) имаше интересно интервю с някъв от КАТ,та този казваше че мислят да вкарат закон за пресвятканоето с фарове и натискане на клаксона при изпреварване да се третира кат изнудване или нещо такова.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Тва ме подсеща че в днескашния весник Стандарт (30.04 петък) имаше интересно интервю с някъв от КАТ,та този казваше че мислят да вкарат закон за пресвятканоето с фарове и натискане на клаксона при изпреварване да се третира кат изнудване или нещо такова.

И смята6 ли че някой 6те се съобразява с него? Аз ли4но съм убеден 4е не. Особено тези на които пътищата са им тесни и все едно, че са сами на него. Нали на цариградско въведоха орани4ение 80. Колкохора си видял да го спазват...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest SicilianeCa

Точно тва е че никой няма да се саобразява с това даже и да го приемат,отделен е въпроса че някои път просто се налага да присветнеш на някои чичка които кара с 40 в наи-ляво.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

Днеска сам се засвяткал по Симеоножско шосе надолои на светофара (аз сам в лчвото) един урод с лада и ремарке в дясното така ми стесни дистанциата (м/у него и едно спряло такси за завои в насрещтното) че набих чко спирачки, скорости, спирачки скорости :starwars: ( а беше и нещо мокар пътя) та спрях пред таксито на 1 метър!!!!!!!оня в таксито сигурно яко си е изкарал акала :starwars:Кажете ми как може да има толкова некадарност по Софйиските пътища????Аз в сащ се научих да карам и мислех че са некадарни. Ама наще тука са мно по некадарни!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Днеска сам се засвяткал по Симеоножско шосе надолои на светофара ( а беше и нещо мокар пътя) та спрях пред таксито на 1 метър

И ти не си цвете за мирисане - едно е да караш бързо, когато условията го позволяват, друго е, като е мокро.А в България никой не мие улиците, кални камиони излизат на асфалта, и се събира много прах по улиците - голяма пързалка става, като се намокри

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

Не бе Магнум :starwars: точно на светофара имаше някакъв теч :starwars: Така че аз съм цвете за мирисане. Просото дебила от дясното платно така ме засече че нямаше как да мина покрай него и таксито.Нормално е да го настигна и пребия. Но не го направих.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...