Guest C_I_V_I_C #1 Публикувано 23 Март, 2006 Прекалено дълго търпяхмеДо кога че си мааме колите из тея дупки един френд 3-ри пъти вади вътрешно каре.Време е да се вдигнем на един голям ПРОТЕСТЩот Бат Бойко нищо не прави.Казвайте на всички близки и приятели и чакам предложения за ден и час.Това не може да продължава така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #2 Отговорено 23 Март, 2006 Хмм.... Нека бургазлии споделят малко опит! Вижте днешния Труд стр. 9 ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #3 Отговорено 23 Март, 2006 като гледам няма етосясти аз съм за но трябва някои да се вземе сериозно. да провери точно по кои начин ще може да го направим наи ефектно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragorip #4 Отговорено 23 Март, 2006 идейката е супер ама трябват не много а страшно много хора нека да се пише и на колегите от другите форуми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darcosi #5 Отговорено 23 Март, 2006 казвайте каде и кога и съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maskata #6 Отговорено 24 Март, 2006 Колеги и аз съм за! Само кажете мястото и часа и съм там! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow #7 Отговорено 24 Март, 2006 (Редактирано) Пишете ме и мен че вижте с тия дупки кво може да станеили пък това Редактирано 24 Март, 2006 от Harvester_of_Sorrow Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #8 Отговорено 24 Март, 2006 Края на другия месец се почвали ремонти на пътищата чух по радиото тази сутрин. Относно до протеста, ако се прави трябва да е нещо голямо, за да му обърне някой внимание. А не да прилича на някоя от месечните ни сбирки при Дунев, но с протестни лозунги! Всичко друго ще е загуба на време...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DundyTheCroc #9 Отговорено 24 Март, 2006 В другите форуми съжо има идеи за протест. Акорда ми вече го кара бащата, аз съм с Нисан и съм в техния форум, там също обсъждаме да се съберем на протест с останалите клубове! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #10 Отговорено 24 Март, 2006 Трябва да се организира наистина! то има разни разрешителни от общината и.т.н! Бургазлии са правили шествие, но бакшишите /знаете че те са доста сплотени/ и най вече има някъкви хора които се занимават с бюрокрацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #11 Отговорено 24 Март, 2006 и аз идвам и то с прясно изкривената си джанта.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cheaty #12 Отговорено 24 Март, 2006 Също съм твърдо ЗА! Но наистина би било най-добре да се съберат повече хора - Хондаджиите колкото и да е сме малко... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest buddi5 #13 Отговорено 24 Март, 2006 и аз идвам и то с прясно изкривената си джанта.... <{POST_SNAPBACK}> Честито за джантето ............. всички те разбираме много добре , и аз съм за самоче можеби е хубаво да не е през работно време като в Бургас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Renzo_80 #14 Отговорено 24 Март, 2006 И аз съм ЗА.Тъкмо успявам да направя нещо по колата ми и хоп ДУПКА и пет месеца на тротоара.Казвате кога и съм там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Renzo_80 #15 Отговорено 24 Март, 2006 Аз имам приятел,който е във фен клуба на голф(а те са повече от нас,или поне така си мисля).Предполагам,че те също ще се сагласят да се присъединят към този протест. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #16 Отговорено 24 Март, 2006 (Редактирано) Напълно съм съгласен с всички Вас - несе издържа вече. И това не е само в София , а във всички градове май!? Отдавна имам неква идея - всеки да разгласява за определен ден и час в своя град и представете си ако един такъв "мирен" протест се направи по едно и също време в почти цяла България. Крайно време е тая държава да вземе мерки по отношение на пътищата. В София се оправдават с правителство, в малките общини -пари няма от горе и т.н. До кога така?, а инче данъци задължително се плащат.Ееее ако е инвалидна колата не плащаме,но иначе? Къде отиват парите ни? Аз поемам ангажимента ако сте съгласни за протест на национално ниво специално за Видин, и ако всеки действа в своя град можеме и да направиме нещо. Тук мисля че не става въпрос дали си от Хонда фен клуб или......нали.По едни и същи пътища караме! благодаря Ви предварително за отделеното време да прочетете моето мнение по болният на всички ни въпрос с дупките!!! Редактирано 24 Март, 2006 от dj_mi6o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest XapBu #17 Отговорено 24 Март, 2006 много добра идея - радвам се че в българия повече хора вече вместо да чакат някой да ги оправи вземат нещата в свои ръце! ето ви една лесно изпълнима и според мен напълно законна схема на протестправи се тактическа схема на най-задръстените кръстовища и се маркират дупки околу тяхс цел тотално блокиране на градав определен ден и час, за предпочитане в най-пиковия всеки който има някаква повреда по колата си която се дължи на неравности по пътяспира според така разпределените места, малко след конкретната дупка и вика кат да регистрират повредатасами разбирате че ако всички артерии блокират кат няма как да стигне до повикванетоа според закона колата трябва да остане на местопроизшествието никой не може да установи със сигурност дали повредата е от конкретната дупкаи дали има съзнателна организация на протестано най-важното в случая е че по същество подобна ситуация е напълно възможна и без организация а само въпрос на случайни вероятностисъс сигурност града остава блокиран за часовещом дойдат медиите отговорните органи вече ще се пържат на бавен огъна заглавията направо ще свалят министри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest My Honda #18 Отговорено 24 Март, 2006 Що не си купим по един червен спрей и да ограждаме който където види дупка, така ще личат още повече. Целия град ще стане на червени точки. Очевадно ще е положението Сигурно ще се виждат и от самолет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #19 Отговорено 24 Март, 2006 хахахаааааа това е гениална идея, само не трябва да ни хващат ( в малки групички) че ще си го отнесем много яко. Но това доста ще наблегне на разпространеността на дупките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zaphod #20 Отговорено 24 Март, 2006 Много е важно да има такива неща защото явно трябва да има натиск от хората за да стане нещо.Положението е изключително зле.Когато грейне слънце през уикенд-а и се кача на колата и реша да се разходя някъде, ми се скапва настроението, все едно съм в държава от цетрална африка - ужасно Много е дразнещо и подтискащо Да не говорим за това че си рушим колите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #21 Отговорено 24 Март, 2006 хахахаааааа това е гениална идея, само не трябва да ни хващат ( в малки групички) че ще си го отнесем много яко. Но това доста ще наблегне на разпространеността на дупките. <{POST_SNAPBACK}> Що мислиш че може да си отнесеме некво наказание. Я ги за.....и - мисла че малко боя на пътя няма да навреди, а даже ше помогне на хорицата да внимата и заобикалят. Кое е по-лошо боя от спрей който дъжда с времето отмива или ДУПКАААААААААААААА? Е, Емо прав си - не е законно да драскаме по улиците, а те законно не ни оправят пътищата и си трошиме колиците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikonti #22 Отговорено 24 Март, 2006 Абсолютно съм съгласен с всички вас.Давайте да измислим нещо и по някакъв начин да протестираме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet #23 Отговорено 24 Март, 2006 същите чуства изригват и в мен -всеки ден псувам - джантите ми са нови ,гумите ми са нови ,а си мисля да сменя държавата направо .....отвратително .....shit.......пък като погледнеш колко дебели вратове са с Кайен и Турег и маса нови изключително снобарски коли,които въобще не подхождат на дереджето на страната ..а бе гаврят се с тоа народ.....вчера гледам изключително луксозен мерцедес - направо ми окапаха очите -нисък голям -спирачните му дискове -колкот моите джанти -.....и кво мислите -отвътре излизат две мангусти ,облечени кат битакаджии -аве ....ебаси държавата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #24 Отговорено 24 Март, 2006 А какво ще кажете за новите БМВта на " слугите на народа " ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #25 Отговорено 24 Март, 2006 -аве ....ебаси държавата <{POST_SNAPBACK}> абе гадна си ни е държавицата ама си е наша .а по въпроса за дупките вие лудили сте да ги запълват та в едно ние в нещо нама да имаме стигане и вие искате да ги запълват .ади ся и пари да дават няма си купят някой друг нов мерцедес та да ни завиждат и германците. мамкаим и прасета не се наядоха .ох незнам, не се се вижда светлина в тунела.ай стискайте зъби да не ни изкапят зъбите и си джиткайте с хондите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA LEGEND #26 Отговорено 24 Март, 2006 То не се издържааааа Айде стига с тия ями и трапове де ,айде стига.Къде отиват данъците,винетки,омръзна ми да питам кой ли не.Кой краде най-много-Кмета ли,общината ли ,министерството ли или всички заедно? Казвам ви псувам като каруцар в София.Наистина Софиянски в първия мандат направи много за пътищата,еми София беше почти като нормален европейски град,след като го избраха втори мандат започна да краде сериозно и заряза пътищата,е кои глупаци гласуваха за 3-ти път за тоя мухльо.Аз гласувах само първите 2 пъти,защото наистина работеше човека,но на 3-тите избори го избраха хора без коли,които реално не виждаха на какво заприличаха пътищата и не ги интересуваше,а гледаха ,че пусна Халите и т.н.,а на всичкото отгоре коалицията от комунисти и царисти са намалили бюджета на общината тая година!! Колеги казвам ви ,аз ходова част не съм правил,само защото карам Японска кола,а стандартите им за качество са с пъти над тези на Европейските производители,но това ,което представляват българските пътища е меко казано недопустимо и абсурдно!Околовръстното просто няма да го коментирам!Присъединявам се към вас с две ръце за ПРОТЕСТИИма ли предложения за ден и това с боята да се ограждат дупките е добра идея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #27 Отговорено 24 Март, 2006 може да направим едно мълчеливо шествие през центъра колата в плакати караики в колона с 10км пак ще стане мазало с движението ще си направим един маршрут и ще викнем медиите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C #28 Отговорено 24 Март, 2006 радвам се че зехте темата на сериоэно сега остава да вземеме некво решение и да действаме щот ми омразна да си дрънкам ХОНДАТА иэ тея смешни "улици" ако може да се наречат така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest raldo #29 Отговорено 24 Март, 2006 Аз пък си мисля че идеята на ХарВи би имала най-голям ефект,защото я си кажете честно пред себе си колко човека ще дойдат ако се определи дата и час.Има два варианта.1 Да се определи работен ден,за да се забележи от медии и от повече хора.Само че възниква въпроса.Колко души ще излезнат от работа,за да протестират?Мисля си ,че ще са малко.2 Неработен ден.От самосебеси се разбира ,че е безсмислено.Трафика е драстично по-малък.Едва ли ще предизвика такъв ефект.Затова е най-добре ако се изготви протокол от пътна полиция и с него се заведе дело.Остава въпроса колко хора са готови да платят на адвокат,за да заведе дело и мисля,че ако се съберат повече хора може да подадат заедно иск.Да знам,че ще кажете-нашите съдилища не си вършат работата и т.н.само че мисля,че ефекта на примерно петдесет или повече дела ще е доста по-силен.Остава да се намерят хора с нерви да се заемат,но като гледам колко е изнервен живота в България се съмнявам на някого да му се занимава.Ох не знам.Май и аз само Ви изхабих времето да четете.А и като гледам мащаба на необходимите инвестиции в инфраструктурата и по конкретно в пътищата ми се струва,че дори и да има някакъв ефект такъв протест,то резултати може да има само след активна намеса на държавата.Не вярвам някоя община да съумее да се справи с дупките по улиците,след като сега гледам по новините ,как майки с деца още живеят във фургони,след миналогодишните наводнения,в мизерни условия.Venceremos колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #30 Отговорено 24 Март, 2006 положението е дупките нивга няма да се оправи - държавата ни е изпадналата в такова положение , че просто си ебало мамата за последните 3-4 месеца в Ямбол са се появили сигурно едно 3000-4000 дупки и то по главни улици из града аз това немога да го проумея направо не ми се говори как пичове като бенджи и СтрийСтайл си карат колите из града ...ха хвани се в днесшно време да си правиш оптичен тунинг по калата и да не и ебеш мамата за нула време ...не ми се коментира повече ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #31 Отговорено 25 Март, 2006 Всички предложения за протест са прекрасни, само че ще се намери ли някой който да ни организира, и да го направим този протест?!...Задължително и медиите трябва да узнаят, защото иначе няма да има никакъв ефект.А съм убеден, че ще бъдем подкрепени и от останалите фен клубове в България! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest My Honda #32 Отговорено 28 Март, 2006 Добре, нека да направим протест - да минем по няколко централни улици, булеварди и да пълним дупките с боя, така ще оставим и нещо след края на протеста. Давайте да се организираме, без разрешение, в Събота примерно.Като пишем в другите клубове, сигурно ще се съберем много хора. Някой до сега правил ли е плакати? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Accord6 #33 Отговорено 28 Март, 2006 Вчера казаха по ТВ-то, че някакяо 25 годишно момче е осъдило общината в Пловдив заради дупките. Значи има някакъв начин за борба с калпавите пътища. Ако някой знае как е успял (тук има доста пловдивчани) нека да сподели и да започнем всички да съдим общините Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sofix #34 Отговорено 28 Март, 2006 няма управия ей в нашия град ПАК започнаха да запълват дупки и съответно нарязаха едни ями ... сякаш сондират тия хора . преди няколко години в русе бяха нарязали целият град така и имаше посещение от некви германци на гости на кмета. и тия хорица стояха на тротоара и питаха " защо вашите работнице махат пътната настилка и правят дупки които немогат да запълнят до края на деня ? " звъчи смешно но ... не е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gax #35 Отговорено 28 Март, 2006 http://dupkite.com/Много сме! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #36 Отговорено 28 Март, 2006 Това помните ли го? Браво пич Признавам си че твоя пост след нова година не ми направи никакво впечатление,(за сажаление). Сега положението е съвсем различно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове