dimodi 5 #1 Публикувано 2 Август, 2010 Здравейте колеги, дайте акъл през къде е най-добре да се мине от Свиленград за Бургас - гледам пътищата на картата, ама там не е обозначено кои са по-хубави и с по-малко дупки а регионът не ми е познат.Един вариант е Свиленград - Елхово - Болярово - Средец - Бургас, който е пряк и по по-малки пътища. Има ли смисъл да се обикаля по по-главните пътища, примерно през Харманли или дори Ямбол?Мерси предварително за всяка полезна информация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalinski84 5 #2 Отговорено 2 Август, 2010 болярово - средец - бургас е ок... макар и средец бургас е нов асвалта ама е като бабешко дупе... на бабуни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #3 Отговорено 3 Август, 2010 През Харманли няма смисъл. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #4 Отговорено 3 Август, 2010 Ужасен път е това, но не знам добра алтернатива. Особено околовръстното на Елхово ми взе здравето( и на Акорда най-вече). Бургас-Средец също е зле.От Елхово надолу чак 30-40км преди Свиленград има добър асфалт. Гледам има и ремонтирани участъци обаче (по няколко километра но на цялото платно).Лощото е че от септември миналата година допреди 2 седмици има сигурно 5 нови км асфалт, а от стария 20 са станали по-зле .Ако Някой даде идея за по-добър да пише че и мен ме тревожи тоя маршрут... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #5 Отговорено 3 Август, 2010 Аз от 5-6 год. пътувам по този път и съм доволен/Хасково-Харманли-Тополовград-Елхово–Средец-Бургас/.Предимствата са, че няма почти никакъв трафик, пътя е лек за каране.Недостатък е лошия път на места, но ако няма за къде да бързаш няма проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalinski84 5 #6 Отговорено 3 Август, 2010 средец - бургас ?????? ) сигурен ли си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #7 Отговорено 4 Август, 2010 Още като изляза от Бургас в посока Средец и пътя се разваля. После има участък с нова настилка(даже не маркирана). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimodi 5 #8 Отговорено 4 Август, 2010 Мерси на всички за информацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове