Guest 1net #1 Публикувано 23 Март, 2006 да не забравите ей на 26-ти (неделя) в 13:00 на Дунев (до МЕИ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #2 Отговорено 23 Март, 2006 в никакъв случай тамън си мислех днес да пусна темата-но ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dominic #3 Отговорено 23 Март, 2006 на Дунев (до МЕИ) <{POST_SNAPBACK}> Сигурно аз съм единствения, който не е идвал на срещите от както затвориха полигона. По този случай може ли да ми даде публиката жокер - къде е Дунев, иначе МЕИ го знам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #4 Отговорено 23 Март, 2006 на Дунев (до МЕИ) <{POST_SNAPBACK}> Сигурно аз съм единствения, който не е идвал на срещите от както затвориха полигона. По този случай може ли да ми даде публиката жокер - къде е Дунев, иначе МЕИ го знам? <{POST_SNAPBACK}> караш по Г.М. Димитров от 4км към Симеоновско и на светофара на Никола Габровски завиваш в ляво и там вече ще видиш картинга на Дунев пп. мързи ме да пусна карта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #5 Отговорено 23 Март, 2006 1net-добре ,че ме подсети как се бях однесъл е да се съберем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #6 Отговорено 23 Март, 2006 Според мен на тези срещи идват 15-20 човека по сериозни и толкоз . Много е скучно ,един път бях на Пловдивска среща и повече ме изкефи . Много по интересно според мен ще е да се чакаме някаде и от там всички хонди да отидем на Дунев или кадето и да е . а да не говорим ,че на въпросното място за срещи няма каде човек една дръпка да си направи . Миналия път като си тръгнах минах по околовръстното шосе и видях сбирката на VW ,ами да си кажа честно изкефих се беше лудница от коли а при нас а и мястото им е по добро . Аз навремето заедно с Тишо , предложих да се срещаме пред националния исторически музей , обаче никой не ни обърна внимание . Да се съберем там да си полафим да видим кой какво ново е направил или има идея да прави ,там има и място за дръпки и след това да отидем някаде. Помислете за тази идея ,според мен ще е много по яко . ето преди малко на ЕКОТО на бул. България беше пълно с БМВта минаваш виждаш ги и се кефиш да речем ,а ние се забиваме в един паркинг и никой да не ни вижда ,сиреч нещо като тайна организация . е мерси ама не ме кефи аз карам ХОНДА и искам и други да я виждат (дали ще им хареса или не това е друг въпрос ) ,но все пак е някаква публична проява. еи за това Пловдивските срещи са супер щото има разнообразие . мерси че отделихте време за да прочетете това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #7 Отговорено 23 Март, 2006 между другото съм съгласен, по-яко ще е , ако са навити всичкипък и наблизо има разни заведения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #8 Отговорено 23 Март, 2006 (Редактирано) между другото съм съгласен, по-яко ще е , ако са навити всички пък и наблизо има разни заведения <{POST_SNAPBACK}> абе не е проблем после и на Дунев да отидем ама ще е яко колона от Хонди малко популяризиране на марката след народа Редактирано 23 Март, 2006 от greenwather Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #9 Отговорено 23 Март, 2006 Не съм забравил, но този уикенд съм служебно ангажиран ...така се очертава и следващия и ако изтърва гонките на Калояново ще умра от яд! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow #10 Отговорено 24 Март, 2006 ...срещаме пред националния исторически музей , обаче никой не ни обърна внимание .... мерси че отделихте време за да прочетете това <{POST_SNAPBACK}> Абе принципно за срещите е по-готино на някое широко място обаче пред НИМ (където се събират колегите от VW) правят проблеми Идват куките и започват да заплашват че ще взимат книжки и некви други простотий Да се съберем и да полафим къде може да се намери такова местенце че и на нас да ни е добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #11 Отговорено 24 Март, 2006 аз най-после ще дойда на срещата как остава в 13:00 часа на Дунев?После където ни отвее вятъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Renzo_80 #12 Отговорено 24 Март, 2006 И на мен много ми се иска да доида,защото ще ми бъде за първи път,но очаквам в понеделник да ми кажат за тросьон и за мое съжаление ще бъда принуден да го пропусна.Надявам се като си оправя колата да не пропускам нито една сбирка!И аз се гордея с колата си и искам всички да я виждат,защото знам каква я взех а каква е сега и съм съгласен с greenwather. Аз ще помисля за местенце и ще ви предложа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #13 Отговорено 24 Март, 2006 ... <{POST_SNAPBACK}> Среща на паркинга пред Ал. Невски и колона Хонди по Цариградско в посока Дунев как ви звучи? На паркинга никой няма да ни каже 2 думи за многото хонди - съвпадение, Неделя по обед, неделни шофьори колкото искаш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #14 Отговорено 24 Март, 2006 ... <{POST_SNAPBACK}> Среща на паркинга пред Ал. Невски и колона Хонди по Цариградско в посока Дунев как ви звучи? На паркинга никой няма да ни каже 2 думи за многото хонди - съвпадение, Неделя по обед, неделни шофьори колкото искаш... <{POST_SNAPBACK}> става аз съм ЗА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #15 Отговорено 24 Март, 2006 ... <{POST_SNAPBACK}> Среща на паркинга пред Ал. Невски и колона Хонди по Цариградско в посока Дунев как ви звучи? На паркинга никой няма да ни каже 2 думи за многото хонди - съвпадение, Неделя по обед, неделни шофьори колкото искаш... <{POST_SNAPBACK}> става аз съм ЗА <{POST_SNAPBACK}> и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #16 Отговорено 24 Март, 2006 в колко часа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #17 Отговорено 24 Март, 2006 ... обаче никой не ни обърна внимание . Да се съберем там да си полафим да видим кой какво ново е направил или има идея да прави ,там има и място за дръпки и след това да отидем някаде. Помислете за тази идея ,според мен ще е много по яко . ето преди малко на ЕКОТО на бул. България беше пълно с БМВта минаваш виждаш ги и се кефиш да речем ,а ние се забиваме в един паркинг и никой да не ни вижда ,сиреч нещо като тайна организация . е мерси ама не ме кефи аз карам ХОНДА и искам и други да я виждат (дали ще им хареса или не това е друг въпрос ) ,но все пак е някаква публична проява. еи за това Пловдивските срещи са супер щото има разнообразие . мерси че отделихте време за да прочетете това <{POST_SNAPBACK}> това е истински фен на марката трябва да се гордеете че карате хонда , но не само по форумите , а и по улиците ! за това не ми харесва да видя човек , който е махнал емблемата на Хондата си ... както казва бенджи - все едно го е срам да каже кво кара та за това .. не че имаме възможност да идваме на срещите в София , но ... идеята на greenwather е СУПЕР. ГОРДЕЙТЕ СЕ ЧЕ КАРАТЕ ХОНДИ И ГО ПОКАЗВАЙТЕ ПУБЛИЧНО ПОЗДРАВИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #18 Отговорено 25 Март, 2006 Е,айде и аз ще взема да се появя ама ще си ви чакам на Дунев директно за да ви изненадам.весело чупене на стойки по Цариградско Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #19 Отговорено 25 Март, 2006 е последно какво ще се разберем или само аз и Оги ще отидем на Александър Невски???????????ебем ти организацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #20 Отговорено 25 Март, 2006 (Редактирано) ... <{POST_SNAPBACK}> Среща на паркинга пред Ал. Невски и колона Хонди по Цариградско в посока Дунев как ви звучи? На паркинга никой няма да ни каже 2 думи за многото хонди - съвпадение, Неделя по обед, неделни шофьори колкото искаш... <{POST_SNAPBACK}> и аз съм заобаче верно в колко часа? Редактирано 25 Март, 2006 от didone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #21 Отговорено 25 Март, 2006 и аз съм за обаче верно в колко часа? <{POST_SNAPBACK}> 12:30 ми звучи прилично за да се съберем в 12:45 и да сме на Дунев около 13:00 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #22 Отговорено 25 Март, 2006 Там сме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #23 Отговорено 25 Март, 2006 и аз ще съм 12.30 пред Ал. Невски пък дано повече коли се съберем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #24 Отговорено 25 Март, 2006 и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maskata #25 Отговорено 26 Март, 2006 Колеги и аз ще се пробвам да доида и дано този път успея че всеки път излиза нещо и не успявам но този път ще направя всичко възможно така че в 12.30 пред Ал. Невски! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zaphod #26 Отговорено 26 Март, 2006 Паркинга на А.Невски е добре, само че да не се изненадате щото по това време неделите 2 часа там има друг клуб среща... То това не пречи според мен по никакъв начин Може да се видиим...А иначе аз още няма хонда са среща - няма кво да покажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #27 Отговорено 26 Март, 2006 и аз съм за обаче верно в колко часа? <{POST_SNAPBACK}> 12:30 ми звучи прилично за да се съберем в 12:45 и да сме на Дунев около 13:00 <{POST_SNAPBACK}> там съм и аз! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #28 Отговорено 26 Март, 2006 Колеги исках само да вметна, че времето е сменено от днеска (неделя 26.03), да не се изпоразминете с 1 час! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #29 Отговорено 26 Март, 2006 ето и малко снимкицък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #30 Отговорено 26 Март, 2006 Голяма чакане да ми отвори снимките да се видя или само при мен е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #31 Отговорено 26 Март, 2006 Голяма чакане да ми отвори снимките да се видя или само при мен е така <{POST_SNAPBACK}> при мен се отварят ОК. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Renzo_80 #32 Отговорено 27 Март, 2006 Здравейте пичове,аз много искам да видя снимките,но при мен не ги отваря,моля Ви пратете ми ги на пощата.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gkb #33 Отговорено 27 Март, 2006 ехх жалко .. не можах да дойда, че покарах малко ски Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #34 Отговорено 27 Март, 2006 За жалост, аз съм фен без кола.. и то не защото не мога да си купя, а защото закона не ми позволява! Още нямам 18 и като ви гледам всичките как се мъкнете с любимите "момичета" по срещите и ми става гадно. На тази среща не можах да дойда, щото станах в 13:00 а и защото бях тотално забравил. Но другата ще гледам да не пропускам. Така ми се иска, да се домъкна и аз с една 5та или 6та... ама... ще чакам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #35 Отговорено 27 Март, 2006 За жалост, аз съм фен без кола.. и то не защото не мога да си купя, а защото закона не ми позволява! Още нямам 18 и като ви гледам всичките как се мъкнете с любимите "момичета" по срещите и ми става гадно. На тази среща не можах да дойда, щото станах в 13:00 а и защото бях тотално забравил. Но другата ще гледам да не пропускам. Така ми се иска, да се домъкна и аз с една 5та или 6та... ама... ще чакам. <{POST_SNAPBACK}> Споко пич и ние сме били на твойте години и ние сме имали мечти .Пожелавам ти твойте мечти да се сбъднат и ти един ден да се радваш на автомобил независимо каква марка е ,да караш кола е мания която мен лично ме тресе от малък и до ден днешен изпитвам ОГРОМНО удоволствие когато съм зад волана. а най-хубаво е когато съм сам с колата през ноща тогава се чуствам истински свободен и усештам ,че живея а не ПРОСТО СЪЩЕСТВУВАМ . Навремето 1995 година си купих първата кола беше FORD HR3 беше изключително красива за мен ,и до ден днешен съм влюбен в тази кола макар ,че беше модел 1984 вафления стоп . а най готиното беше ,че тогава живеех и работех в Пловдив а там движението тогава бе доста по малко от София и просто летях по булевардите беше ВЪРХА. Та така ,че всяко нещо с времето си ,ще дойде и твоя миг . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #36 Отговорено 28 Март, 2006 Здравейте пичове,аз много искам да видя снимките,но при мен не ги отваря,моля Ви пратете ми ги на пощата.Благодаря предварително. <{POST_SNAPBACK}> СНИМКИТЕ ГИ ИМА И В НАШАТА ГАЛЕРИЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #37 Отговорено 29 Март, 2006 Да видях ги снимките вече и ми прави впечатлиние, че мойта не се е харесала на фотографа, но здраве да е нали аз си я харесвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #38 Отговорено 29 Март, 2006 Да видях ги снимките вече и ми прави впечатлиние, че мойта не се е харесала на фотографа, но здраве да е нали аз си я харесвам <{POST_SNAPBACK}> твоя Прелюд ме кефи мен лично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #39 Отговорено 29 Март, 2006 Да видях ги снимките вече и ми прави впечатлиние, че мойта не се е харесала на фотографа, но здраве да е нали аз си я харесвам <{POST_SNAPBACK}> и на мен ми харесва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове