Jump to content
Guest gydi

На колко вр. сменяте. гор.филтър ?

Recommended Posts

Guest gydi

на 10 месеца започна пак да губи мощност около 2500-3000 оборота и смениха пак горивния филтър и за въздуха -и добре върви. Уж имало много утайки в дизелите /от ОМВ зареждам/ .Ама преди това бях тръгнал на ски и ми се изпи мозъка да ме задминават разни бараки. Дотогава нямах проблеми. Заредих догоре и тръгнах.Става много несигурно. Примерно дълго време си върви добре, обаче изпреварваш си и изведнъж губиш мощност.На колко време сменяте филтрите ? /Акорд96дизел/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Въздушния филтър на всяка смяна на маслото а горивния на две смени на маслото ги сменяй.А това че ти губи мощност може да е от разтоварващия клапан на Турбото,може да е от рециркулацията на игорелите газове може и да е от електрониката ако имаш някакви натрупани грешки.Всичко това са дребни неща.Ако там не те излекуват се обади ако имаш път към София.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gydi

Ей, направо ме разбиха -120.70 лв данък. Един приятел з 4 коли плати 59 лв.77.2 kw ми била колата а над 77.00 се плащало много.Толкова ли плащате данък ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gydi

За 80 лв -2та филтъра ги смениха и настройка на турбото -сега добре си върви колата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Вчера си купих въздушен филтър на Шампион. 15лв. е.А горивния е около 25 лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...