Jump to content
Guest BlackSun

Накладки "Ferodo"

Recommended Posts

Guest BlackSun

Някой знае ли каде продават накладки с марката "Феродо", че искам да си купя такива или в краен случай "Лукас"?Или пък друга марка предложете но да е качествена!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

AP RacingWillwoodBREMBOама и аз не знам кой ги внася. А и цените им (ако са истински) ще са в пъти по-дебели, отколкото бих си позволилпък и тез марки произвеждат техни спирачни апарати, big brake conversion kit - и продават накладки за техните си апарати. Едва ли правят OEM replacement, с които да си замениш оригиналните накладки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BlackSun

Тези ги знам ама не съм ги виждал да се продават тука :offtopic: Мерси все пак ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

AP Racing

Willwood

BREMBO

ама и аз не знам кой ги внася. А и цените им (ако са истински) ще са в пъти по-дебели, отколкото бих си позволил

пък и тез марки произвеждат техни спирачни апарати, big brake conversion kit - и продават накладки за техните си апарати. Едва ли правят OEM replacement, с които да си замениш оригиналните накладки

<{POST_SNAPBACK}>

Ако някой се интерисува от качествени накладки мога да му предложа на FERODO RACING- имат и малко по евтин вариант DS Perfomance които се водят тунинг вариант .

http://www.federal-mogul.com/aftermarket/f...ountry=Bulgaria

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Някой знае ли каде продават накладки с марката "Феродо", че искам да си купя такива или в краен случай "Лукас"?Или пък друга марка предложете но да е качествена!

<{POST_SNAPBACK}>

Момчета щом въвъ Видин могат да ми доставят Ferodo,кво остава за др.градове. Значи Феродо таргет зелена кутия са - 50лв. екстра са.Ше ти избият зъбите от спиране! Лукас също стават - с такива ми пористигна колата от Австрия. Така че разтършувай се малко и ще успееш! УСПЕХ :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Ако някой се интерисува от качествени накладки мога да му предложа на FERODO RACING

nikicar ...този модел ,като за мойта кошнца , колко струва :offtopic:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BlackSun

Добре де ама гледам че дистибуторите на "Феродо" са от Варна , а съм от София , за София кой тогава?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...