barb_wire 0 #1 Публикувано 1 Август, 2010 (Редактирано) Здравейте, прелюда неиска да запали... досега съм го мъчил - върти напразно и припалва само за част от секундата. До вчера всичко си беше наред. Бензин има, ток има... незнам какво да правя... помагайте Редактирано 1 Август, 2010 от barb_wire Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #2 Отговорено 1 Август, 2010 http://forums.hondabg.com/index.php?showto...t=0&start=0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barb_wire 0 #3 Отговорено 1 Август, 2010 Всичко изчетох, разглобих под волана, и немога да го видя това реле и това си е.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #4 Отговорено 1 Август, 2010 !!! чети внимателно! лягаш по гръб под волана и релето се намира от дясно на пръта на волана в позата която си заел.големината му е долу-горе 5 на 3 см. държат го от двете страни две щифчета и излиза като ги понапънеш с отверката.прекалайдисват ти спойките и си готов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barb_wire 0 #5 Отговорено 1 Август, 2010 Благодаря за полезните съвети... утре ще го мъча, че сега в тая тъмница нищо не се вижда !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #6 Отговорено 3 Август, 2010 Колега, ще те затрудни ли много ако си оправил проблема да драснеш 1 ред? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barb_wire 0 #7 Отговорено 3 Август, 2010 За два дни бях в два сервиза... проблема остава... най интересното е, че никой неиска да го свали тва реле и да погледне (аз немога да го открия и сваля)... дотук съм сменил свещи, дистрибуторна капачка и кабели.... ако някой знае добър сервиз да помага... вече я мразя тая кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #8 Отговорено 3 Август, 2010 (Редактирано) Къде е тоя сервиз? Я го смени!P. S - И мойта кола е така, но не е от релето, още не знам от какво... Редактирано 3 Август, 2010 от tazzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #9 Отговорено 3 Август, 2010 За два дни бях в два сервиза... проблема остава... най интересното е, че никой неиска да го свали тва реле и да погледне (аз немога да го открия и сваля)... дотук съм сменил свещи, дистрибуторна капачка и кабели.... ако някой знае добър сервиз да помага... вече я мразя тая кола Не я мрази, тя не е виновна!Вместо да сменяш свещи, капачки и кабели, намери едно делко за твоя мотор / само за проба / и врътни стартера!Преди проблема удари имаше ли, нещо...? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pe6o74 41 #10 Отговорено 3 Август, 2010 Много бързо се предаваш.От къде си?Ако проблемът е в главното реле,то той се отстранява за десетина минути.Сервиз не ти трябва-спокойно можеш да се сравиш сам.Нужни са ти отверка и поялник. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове