BrAmKo 1 #1 Публикувано 1 Август, 2010 Здравейте, след "малък" инцидент любимото возило, което се кара от баща ми изглежда по този начин. Ще са ми нужни съвети и части за колата, извинявам се ако темата не е точно за тук но поне мога да опиша какво ми трябва. 1. Въздушните възглавници са гръмнали (и двете) - интересува ме има ли начин пак да заработят и да се подменят патрони и тнт.... 2. Двата радиатора за климатика и за водното охлаждане са спукани (предполагам единия може да се ремонтира, но другия плаче за смяна) 3 Имам нужда от преден капак за предпочитане сив, ако има и зелен става щото един колега има зелена кола а кара със капак моя цвят. 4. Има два рога под бронята, трябва ми единия от тях - десният (вижда се на снимките) 5. Предна броня с решетка всичко ми е необходима. 6. Преден десен калник (мисля че съм намерил.) 7. Преден десен фар. Моля за идеи и съвет и също така ако имате нещо свиркайте. Получавам мейл по всяко време на телефона така че ако някой иска да предложи части - blago99 at gmail.com Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове