yanzzz 1 #1 Публикувано 1 Август, 2010 здравеите колегионзи ден си купих civic и се появи много странен шум които си мисля че е от скоростнота кутияшумът не е постоянен.появява се само на скорост и е някакво много неприятно рункане .някои ако е имал сащия проблем моля да пишеблагоаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #2 Отговорено 1 Август, 2010 Поразцъкай форума - има писано за всякакви шумове.Малко извадка от търсачката:ЦЪК 1ЦЪК 2ЦЪК 3ЦЪК още теми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yanzzz 1 #3 Отговорено 1 Август, 2010 при мене маи са по сериозни нещата доста силно чука само на скорост и в по ниските обороти ама не е двигатела мисля че идва от скоростите.и шумът не е виннаги Чука си кога то си иска.искам да попитам тук преди да я водя на доктор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #4 Отговорено 2 Август, 2010 Колегата не е уточнил,става въпрос за 5та ген с двигател д15б2 и скорости С20! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qko_honda_crx 6 #5 Отговорено 2 Август, 2010 И аз го имам същия шум,когато съм на скорост но като набере 70-80 и изчезва и все си мисля че е от лагера на първичния вал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове