v1k7or 34 #1 Публикувано 31 Юли, 2010 Някой може ли да ми каже каде във Варна махат катализатори( и съответно ги изкупуват), понеже искам да махна моя ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #2 Отговорено 31 Юли, 2010 Трябва да питам къде точно е. Двама приятели си ги махаха някъде по околовръстното малко преди метро и им взеха старите за по 70-80 ама тфа беше преди 1-2 години и нз сега как стоят нещата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #3 Отговорено 31 Юли, 2010 Трябва да питам къде точно е. Двама приятели си ги махаха някъде по околовръстното малко преди метро и им взеха старите за по 70-80 ама тфа беше преди 1-2 години и нз сега как стоят нещата.Ако можеш да разбереш ще е много добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondakio 5 #4 Отговорено 31 Юли, 2010 Точно там е посока автокъщите като идваш от Техномаркета - преди Жижо , на мойта англишманка го махнах там - тръба ми сложиха и пари ми дадоха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #5 Отговорено 31 Юли, 2010 Като почивам другата седмица ще намина да ги видя какво ще измислят Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #6 Отговорено 2 Август, 2010 Ако премахна катализатора(както съм и решил да направя) може ли компютъра на колата ми да отчете някаква грешка ?П.П civic 6 gen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове