Jump to content
Guest kmm

D15Z6 Aerodeck ?!?

Recommended Posts

Guest kmm

Момчета, съвсем ми се объркаха понятията и накрая се престраших да питам :angry:Хондика ми е Хечбек с D15Z6, Vtec... и си изглеждаше съвсем нормален, докато майстора не отиде да му купува ремъчета.... В магазина му казали, че това "не е обикновен двигател, а аеродек"!?!?!? (и му взели някоя стотинка отгоре :puke: ) .... Уточнявам, казали са не "за аеродек", а "двигател тип аеродек"...!? Преди да се почувствам горд притежател на необикновен двигател :( , реших още веднъж да изчета какво сте писали по темата. Навсякъде термина се споменава относно купето и не сте писали такова нещо на комбито/аеродек да му се слага двигател Z6, па макар и "специален"... и после някой да се обърка да го сложи на хечбек..... Това, което намерих, по-скоро опровергава магазинерската версия (цитат от ADH-Honda) :) : "По принцип - D15Z6 (114коня) се е слагал за ЯПОНСКИТЕ версий СИВИК 6-а генерация (3 врати хечбек и 4 врати Седан), докато D15Z3 (115коня) се е слагал на Английските СИВИК 6-а генерация (5 врати хечбек и комбито АЕРОДЕК)." .... и още няколко поста, които потвърждават същото...Моля ви, кажете, наистина ли машинката е ми е някава странна и какви грижи ме чакат от това (освен по-скъпите ремъци ;) ) ?_____P.S. Прерових форума старателно, но ако нещо съм пропуснала и повтарям въпроса - сори!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kmm

Пропуснах:Едно голямо БЛАГОДАРЯ за всичко, което научих от вас ! :angry:А за това, че ми напълнихте главата с бръмбари "Хонда"... не знам дали да благодаря, ще видим :puke:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy
Виж това. А по въпроса за бръмбарите..... като си завреш главата в кошера, какво очакваш да те полази? Крокодили? :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

По-голяма тъпня не бях чувал :angry: или майстора ти нещо те бодалка или тия в магазина са пълни ламери :puke:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...