men4e 0 #1 Публикувано 31 Юли, 2010 Първо се извинявам за грешния раздел, но немога да я пусна в технически, незнам защо.Търсих си една стара тема със същото заглавие, но и нея не я открих.Та общо взето колата ми гасне като включа чистачките на най-бързата степен със включени и фарове. Мрихме на фарове зареждаше добре, но не съм мерил и с чистачките как е. Да поясня, че не гасне веднага, а 5-10 сек след като ги включа. Като е с климатик, фарове, музика и чистачки, но на по-бавна степен всичко е ОК и няма никакво играене на оборотите.Втория ми въпрос - Сложих едно CD и работеше известно време, но без даискам натиснах запалката и изгасна. Бушоните, който са под капака ги проверих и са на ред, а тези под волана още не. Сложих си касетофончето и то работи ама не като преди само на контакт, а дори и без ключ. Сложих ФМ трансмитер в запалката и нема никой, а преди си бачкаше.Много ще съм благодарен на всеки един включил се в темата, че наскоро си взех колата и бюджета ми за сервиз е на червено, а и въпреки че нищо не разбирам предпочитам аз да си прееба колата, а не някой майстор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #2 Отговорено 31 Юли, 2010 Касетофона , запалката и плафона на колата са на един бушон който се намира на бушонерата в купето а не на тая отпред при мотора. А тва за чистачките странна работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #3 Отговорено 31 Юли, 2010 Чистачки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JKP 0 #4 Отговорено 31 Юли, 2010 Колега мога да те заведа при едни мои майстори имам си думата с тях може да ти я огледат без пари или ще ти искат най мн 5-10лв (ще се постарая да е без пари)поне ще ти кажат какво е и как ще се оправи ,ако имаш желание пиши. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #5 Отговорено 31 Юли, 2010 Първо да кажа, че проблема със ЦД-то е решен. Мерси на Стамен ама ако беше и казал къде са бушоните, аз тъпака свалям кората под волана, а тях ги нема там. Странното беше, че касетофона бачкаше незнам защо, плафона и той. Жорка понеделник имам РД та от вторник на там ще се чуем с теб, пиши ми ЛС с телефона си.Пак ще пиша като/ако оправя и другия проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове