Jump to content
men4e

Електрически въпрос

Recommended Posts

Първо се извинявам за грешния раздел, но немога да я пусна в технически, незнам защо.Търсих си една стара тема със същото заглавие, но и нея не я открих.Та общо взето колата ми гасне като включа чистачките на най-бързата степен със включени и фарове. Мрихме на фарове зареждаше добре, но не съм мерил и с чистачките как е. Да поясня, че не гасне веднага, а 5-10 сек след като ги включа. Като е с климатик, фарове, музика и чистачки, но на по-бавна степен всичко е ОК и няма никакво играене на оборотите.Втория ми въпрос - Сложих едно CD и работеше известно време, но без даискам натиснах запалката и изгасна. Бушоните, който са под капака ги проверих и са на ред, а тези под волана още не. Сложих си касетофончето и то работи ама не като преди само на контакт, а дори и без ключ. Сложих ФМ трансмитер в запалката и нема никой, а преди си бачкаше.Много ще съм благодарен на всеки един включил се в темата, че наскоро си взех колата и бюджета ми за сервиз е на червено, а и въпреки че нищо не разбирам предпочитам аз да си прееба колата, а не някой майстор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Касетофона , запалката и плафона на колата са на един бушон който се намира на бушонерата в купето а не на тая отпред при мотора. А тва за чистачките странна работа :devil:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега мога да те заведа при едни мои майстори имам си думата с тях може да ти я огледат без пари или ще ти искат най мн 5-10лв (ще се постарая да е без пари)поне ще ти кажат какво е и как ще се оправи ,ако имаш желание пиши.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо да кажа, че проблема със ЦД-то е решен. Мерси на Стамен ама ако беше и казал къде са бушоните, аз тъпака свалям кората под волана, а тях ги нема там. Странното беше, че касетофона бачкаше незнам защо, плафона и той. Жорка понеделник имам РД та от вторник на там ще се чуем с теб, пиши ми ЛС с телефона си.Пак ще пиша като/ако оправя и другия проблем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...