Jump to content
Guest ALEX_1

Джанти 114,3 14 цола?

Recommended Posts

Guest ALEX_1

Имали Хонда с 14 цола джанти с размер 144,3мм с 5 отвота?Ако има моля кажете модела :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bvo

Имали Хонда с 14 цола джанти с размер 144,3мм с 5 отвота?Ако има моля кажете модела :hondarulez:

<{POST_SNAPBACK}>

Няма!!!

Ако намериш такава, ще е първата!!!:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

144,3 мм разстояние няма такъв стандарт, но 14" 114,3 5х мисля са интегрите и новите сивици. въпреки че пък 14" май ще им е малка гума ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zaphod

Абе да не си обуркал 114.3 със 144.3 - почти всики модели хонда са със 114.3, със 4 или 5 болта, бих казал даже че си стандарт:моделите на хода със 4 x 114.3 Оффсет: 38 Боре: 64.0 :Accord 92>, Prelude 92>, Legend >90, Civic V-Tec 97>Моделите със 5 x 114.3 ОФФСЕТ: 35..до .38 Дупка: 64.0 Shuttle, OdyseeМоделите със 5 x 114.3 40...45 64.0 е CRVIntegra Type R е със 5 x 114.3 45...50 64.0 Legend 94> пък е със 5 x 114.3 35...38 70.0 На фона на толкова много 114.3 допуснах че може грешка да е станала... :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEX_1
Отговорено (Редактирано)

Аз незнам какви са стандартите,просто си търся 114,3мм х5 за Москвича.Казва ли са ми че 114,3мм по 5 отвора бил стандарта на повечето японски коли(НЕ сигурен източник и за това питам) :Dzaphod благодаря ти това е доста полезна информация за мен :Dи какво е това 45....50 64.0?

Редактирано от ALEX_1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Това е диаметъра на централния отвор.Пусни някоя снимка на тоя Московец,някой красавец ще е щом и джанти си му затърсил.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zaphod

и какво е това 45....50 64.0?

45...50 значи че офсет-а е между 45 и 50, а 64.0 е, както каза Хронос, диаметъра на централния отвор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

за Москвича търси от Мерцедес джанти - пасват много добре, и офсета е подходящ, не опират по калниците.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEX_1

за Москвича търси от Мерцедес джанти - пасват много добре, и офсета е подходящ, не опират по калниците.

<{POST_SNAPBACK}>

Абе пробвах едни от Мерцедес,обаче бяха някакви особенни и не станаха конусите на дупките,а и централния отвор,тоя големия,беше малък и не можаха да се сложат отпред.Почвам да се замислям дали наистина са били от Мерцедес...?

Пречили Ви това че имам Москвич а съм се регистрирал тук?

Надявам се че не ама да си попитам...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...