miko 0 #1 Публикувано 29 Юли, 2010 Здравейте,момчета!Жена ми кара Кончерто 1.6-16винтила,130коня.Много яка и бърза кола,ама от старост ли,от какво...от известно време не гасне чека,а остава да свети и не иска ,съответно да запали.Чува се някакаво превключване откъм дясно,под жабката.И сега чакам някави съвети-аз ли да пробвам нещо или дайте някъде разбирач,че ме притеснява да я пускам вече с децата,да не си останат някъде.Четох подобни теми,ама не ми се експериментира.кода на дв.е D16А9.Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qko_honda_crx 6 #2 Отговорено 29 Юли, 2010 ми колега много работи може да са...тръгни от свещите,после гледаи по делкото...дистр.капачка, палец...и така нататък. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tunyo 3 #3 Отговорено 30 Юли, 2010 Щом ти свети чека първо виж какъв е кода на грешката за да знаеш къде да търсиш проблема.С гадаене не става.... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #4 Отговорено 30 Юли, 2010 Първо кажи от къде си колега , да ти препоръчаме някой свястен Хонда майстор .Да не ти вземат някаде парите за глупости или да пипат неща които не трябва да пипат . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hi6nikat89 0 #5 Отговорено 13 Август, 2010 Здравейте,момчета!Жена ми кара Кончерто 1.6-16винтила,130коня.Много яка и бърза кола,ама от старост ли,от какво...от известно време не гасне чека,а остава да свети и не иска ,съответно да запали.Чува се някакаво превключване откъм дясно,под жабката.И сега чакам някави съвети-аз ли да пробвам нещо или дайте някъде разбирач,че ме притеснява да я пускам вече с децата,да не си останат някъде.Четох подобни теми,ама не ми се експериментира.кода на дв.е D16А9.Благодаря предварително!Колега ако си я оправил,моля те драсни един ред каде точно е бил проблема.заштото моят CIVIC 1.5 -16v ми пражи сащият номер от врене на време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StoyanStoyanov 0 #6 Отговорено 17 Април, 2014 Здравейте колеги, Имам Хонда Кончерто 1993, не угасваше чека и не искаше да пали. След примерно час се оправя и запалвам, но до тогава ... Четох много за това и намерих в нета, че проблема е в главното реле. Свалих релето и го презапоих. Всичко се оправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове