Jump to content
hefest

общи въпроси за англичанка вти

Recommended Posts

колеги колата е англичанка вти 99г аеродек.на по малко от седмица,за това идват общите въпроси :Pне ми работи часовника в централната конзола от там и друг въпрос когато работи осветлен ли е монитора му-бутоните за ел/огледалата и реглажа на фаровете имат ли осветление-от каде да намеря фарове за мъгла,и двата са с заминали стъкла-как се сваля централното барчемаи за сега е това.поздрави и благодарности за помоща

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги колата е англичанка вти 99г аеродек.на по малко от седмица,за това идват общите въпроси :)не ми работи часовника в централната конзола от там и друг въпрос когато работи осветлен ли е монитора му-бутоните за ел/огледалата и реглажа на фаровете имат ли осветление-от каде да намеря фарове за мъгла,и двата са с заминали стъкла-как се сваля централното барчемаи за сега е това.поздрави и благодарности за помоща

По първата точка-часовника свети когато е запалена колата,поне при мен2.Бутоните за ел огледалата и фаровете нямат осветление3.Не знам4.Има винт зад касетофона,два под бутоните за аварийните и нагревателя на задното стъкло,по един от двете страни на барчето,под едно капаче до ръчната има още два и накрая последните два са зад ръчната и държат подлакътника ако имаш.Развиваш всичко,ако имаш подлакътник и там ти е управлението на задния ел.пакет бъркаш под него и откачаш буксите.Махаш задната част от конзолата и после барчето излиза лесно.Забравих,трябва да развиеш и топката на скоростния лост.Ами това е май

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...