Jump to content
Guest bob

АБС-свети

Recommended Posts

Guest bob

Здравейте пичове! От известно време ми свети лампата на АБС 30м след потегляне даже и на място .Четох в старите теми че компа на АБС се тества като ЕЦУ то -имало си е букса и чрез броя мигания се определя къде е грешката.*на Акорд 6 ген*.Има ли някой който е правил подобна манипулация .Кои лампи се гледат и на кои грешки отговарят.Дайте идеи!пс Има достатъчно спирачна течност в казанчето.

Редактирано от bob

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Грешката е ясна.Имаш проблем с АБС.Повреден или прекъснат датчик е най-често срещаната причина.Само уточни коя генерация е Акорда,в поста пишеш 6-та а в профила 5-та.Ако е е 6-та крушката може да светне ако са ти блокирали колелетата /примерно завиване с ръчна или нещо подобно/.Ако е от това лампата се гаси като изминеш повече от 15м. на заден ход и после напред след окло 30м трябва да угасне.Ако остане да свети първо трябва да отстраниш проблема и тогава да направиш гореописаната процедура.Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Най-простото, което можеш да направиш е да извадиш бушона за АБС-а за около половин минута и да го върнеш обратно. Ако е грешката е инцидентна ще си я забрави и няма да се сети повече за нея. Ако обаче започне да свети наново значи имаш реален проблем. На мен лично ми се случи да прави така при зацапан датчик на колело. Но съм чувал, че може да свети и, ако ти се е прецакала помпата на АБС-а и тогава става лошо...Най-добре отиди при Омбре. Той оправи моята :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...