Guest group4dam #1 Публикувано 22 Март, 2006 красота - хайде CRX-маняците време е за пазаруване Honda Crx Автомобили 00000 ЛВ. Данни: пробег - 58000 година на производство - януари 1992 г., цвят - Оранжев Допълнителна информация: двигател-V-TEC Продавач: Разград тел.: 0897919151 e-mail: niki_alkov@abv.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #2 Отговорено 22 Март, 2006 Красив е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #3 Отговорено 22 Март, 2006 (Редактирано) Пича го познавам, колата скоро излезе от бокса и има невероятна оптика но, по ДВГ-то D16A1 нищо не пипвано колата доста парички му излезе и незнам колко ще иска ама никак няма да са му малко. Това му е втори фейслифт, преди време бях публикувал снимки от бредния облик.М/у другото на Божурище ще се появи.А за който се интересува съм присъствал на повечто от подобренията и мога да споделя инфо до колкото мога.П.П. Боята е Хамелеон от оранж до зелено но, трябва просто да се види на живо - невероятна! Редактирано 22 Март, 2006 от NCN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #4 Отговорено 22 Март, 2006 определено е е дна от наикасивите хонди в БГ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #5 Отговорено 22 Март, 2006 нещо не ми допада чак толкова този тунинг на CRX иначе евала на пича за ентусиазма му Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #6 Отговорено 22 Март, 2006 Можеш ли да ми кажеш къде си е правил вратите и колко му е излязло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #7 Отговорено 22 Март, 2006 много е красив две мнения няма.но си имам .а доколкото вратите и на мен ми е интересно да науча Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #8 Отговорено 22 Март, 2006 Работата с вратите е много проста. Пантите са правени, амортисьорчетата са от Mercedes, схемата е от нета( материалите са не повече от 100лв). Сега съм в преговори за схемите защото този който му ги прави се изтарикати и иска 800лв. за това удоволствие, ако ги докопам мойе и да ги публикувам. Но моето мнение е че, не е особенно практично защото врата на CRX, Civic sigurno e най-тежкото нещо по купето и при евентуален страничен вятър може да има сериозни последствия и пак натъртвам МОЖЕ! Иначе като цяло изпълнението е доста елементарно. Плзват се старите слотове за панти както на вратата така и купето материала е ламарина 10мм. предните калници са зарязани за да може да се скрият калниците. Дръжките са изулирани а пък системата там е още по-елементарна1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #9 Отговорено 22 Март, 2006 (Редактирано) много готино е направен а ей туй са такива механизмиза вратите Редактирано 22 Март, 2006 от didone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #10 Отговорено 22 Март, 2006 ДВГ-то D16A1Май е с B16A1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #11 Отговорено 22 Март, 2006 ДВГ-то D16A1Май е с B16A1 <{POST_SNAPBACK}> Грешка в клавиатурата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stass #12 Отговорено 23 Март, 2006 за мен лично това е Це Ер Хикс-а с най-успешната предница ако някой ден си купя пак кола, че разпитам къде са му я правили за да си сложа и на моята такава ! просто е номер 1! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #13 Отговорено 23 Март, 2006 (Редактирано) Пича го познавам, колата скоро излезе от бокса и има невероятна оптика но, по ДВГ-то D16A1 нищо не пипвано колата доста парички му излезе и незнам колко ще иска ама никак няма да са му малко. Това му е втори фейслифт, преди време бях публикувал снимки от бредния облик. М/у другото на Божурище ще се появи. А за който се интересува съм присъствал на повечто от подобренията и мога да споделя инфо до колкото мога. П.П. Боята е Хамелеон от оранж до зелено но, трябва просто да се види на живо - невероятна! <{POST_SNAPBACK}> Красива е. А щом познаваш човека, можеш ли да дадеш (или да пратиш) някакви по-големи снимки за колекцията ми. Преди време един пич ми беше пратил снимки на същия CRX преди, по време на и след тунинга.Сега обаче виждам, че собственика е направил още козметични промени по колата (и най-вече в предната част - капак, фарове). Предницата е много изчистена (поне доколкото виждам на снимките) и идеята с фарове от 5-та генерация действително е свежа П.П. Преди колата, ако не се лъжа, беше в Разград. После дочух слухове, че се мяркала из Варна Редактирано 23 Март, 2006 от TheDevilTwin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #14 Отговорено 23 Март, 2006 Все още си е в Разград но за сезона е във Варна. За снимките ще видя какво ще направя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest viTec #15 Отговорено 23 Март, 2006 много готино е направен а ей туй са такива механизмиза вратите <{POST_SNAPBACK}> Колко пари Това колега а за Х-са това от кеф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #16 Отговорено 23 Март, 2006 много готино е направен а ей туй са такива механизмиза вратите <{POST_SNAPBACK}> Колко пари Това колега а за Х-са това от кеф <{POST_SNAPBACK}> сега точно не мога да се сетя, но снимката съм я свалил от e-bay така че ако искаш провери там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #17 Отговорено 24 Март, 2006 за мен лично това е Це Ер Хикс-а с най-успешната предница ако някой ден си купя пак кола, че разпитам къде са му я правили за да си сложа и на моята такава ! просто е номер 1! <{POST_SNAPBACK}> Предницата е взаимствана малко като от ферари А иначе с тия кристални фарове, кристални стопове, вратите и 17`ки джанти, колата е станала уникална! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #18 Отговорено 24 Март, 2006 Бих казъл че е от това: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #19 Отговорено 25 Март, 2006 много е красив две мнения няма.но си имам .а доколкото вратите и на мен ми е интересно да науча <{POST_SNAPBACK}> E benji, бате...имаш си конкуренция вече! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #20 Отговорено 25 Март, 2006 много е красив две мнения няма.но си имам .а доколкото вратите и на мен ми е интересно да науча <{POST_SNAPBACK}> E benji, бате...имаш си конкуренция вече! <{POST_SNAPBACK}> много ми радва окото когато видя такъв голям Х мед ми капе от сърцето и слюнка от устата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове